Skocz do zawartości
pipanol-pl

Pawnee Gpu Reaktywacja !

Rekomendowane odpowiedzi

Po kupnie Pawnee GPU postanowilem przerobic go na kompatybilnego z 7600 poniewaz zamierzam taka karte kupic. Jak wiadomo bloczek ten przeznaczony jest na karte ATI. Po dorobieniu odpowiedzniej zapinki otrzymalem takie oto efekty:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Rozstaw otworow mocujacych jest taki sam jak na TI4x00 mielem pod reka 4200 wiec tylko na ta moglem wstadzic :) mam nadzieje ze efekty mojej pracy wam sie spodobja :) bloczek kupilem za 38 zl wiec chyba sie oplacalo . zapinke robilem jakies 3-4 h.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Czekam na wasze opinie co do mojej pracy. Mysle ze nie wyszla az tak zle jak na domowe warunki pracy wszytsko recznie robione.

Edytowane przez pipanol-pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta zapinka jak na home made'a wyglada zaskakujaco dobrze. Bloczek na allegro tez widzialem, i spodziewalem sie niskiej ceny. Bardzo fajny blok na cnc. Dla mnie jednak za niski (radiatorki) wiec z gory zrezygnowalem z licytacji :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ciesze sie ze wam sie tak podoba. Naprawde włozylem w to wiele staran :) he i projektowanie zapinki na lekcji wosu ;]

ja FlowPina (dokładniej top) projektowałem na języku polskim :wink: :wink:

zapinka bardzo ladna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja FlowPina (dokładniej top) projektowałem na języku polskim :wink: :wink:

Widać ze na angielskim bardziej uważasz, dlatego flowpin a nie przepływpin ;) :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ta bo na angielskim za nie uważanie już się wylądowało przy samym biurku i nie idzie się skupić nad takimi ważnymi rzeczami jak pani cos tam opowiada ....

powiece jak spisują się te króćce - żeby nie był totalny OT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ta bo na angielskim za nie uważanie już się wylądowało przy samym biurku i nie idzie się skupić nad takimi ważnymi rzeczami jak pani cos tam opowiada ....

powiece jak spisują się te króćce - żeby nie był totalny OT

nie uzywam tych szybko zloaczek wkrecilem w niego nk 12 i jest besz problemu i bez zabawy w cybanty jestem bardzo zadowolony :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi