pipanol-pl Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) Po kupnie Pawnee GPU postanowilem przerobic go na kompatybilnego z 7600 poniewaz zamierzam taka karte kupic. Jak wiadomo bloczek ten przeznaczony jest na karte ATI. Po dorobieniu odpowiedzniej zapinki otrzymalem takie oto efekty: Rozstaw otworow mocujacych jest taki sam jak na TI4x00 mielem pod reka 4200 wiec tylko na ta moglem wstadzic :) mam nadzieje ze efekty mojej pracy wam sie spodobja :) bloczek kupilem za 38 zl wiec chyba sie oplacalo . zapinke robilem jakies 3-4 h. Czekam na wasze opinie co do mojej pracy. Mysle ze nie wyszla az tak zle jak na domowe warunki pracy wszytsko recznie robione. Edytowane 27 Maja 2006 przez pipanol-pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Moim zdaniem bardzo fajnie Ci to wyszlo. Good Work :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Nic dodac nic ujac, a mam pytanie jakiej grubosci jest ta pleksa z tego bloku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 dobra pomysła i wykonania :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 grubosc pleksy to dokladnie 19,6mm a blachy jaka wykorzystalem to 1,5 mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Pełen PRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Żeś mi go sprzątnął sprzed nosa na allegro brzydalu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 jak ty w chacie tę zapinke zrobiłeś, to napisz co ty masz za warsztacik przydomowy i na czym...jak dla mnie full pr0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Żeś mi go sprzątnął sprzed nosa na allegro brzydalu. nie tylko Tobie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 hmmmmm, calkiem fajnie Ci to wyszlo ;) (czyt: super) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 hehe wszystko czego uzywalem to wiertarka pilnik i przecinak :) i to wszystko aa i cos do pisania ;] hehe dla tego tyle sie zeszlo :] hehe no chlopaki chyba sie nie obrazicie ze go wygralem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piteq Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 To mocowanie wyglada tak, jakby ono przy tym bloku bylo od poczatku. Ladnie wyszlo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 ciesze sie ze wam sie tak podoba. Naprawde włozylem w to wiele staran :) he i projektowanie zapinki na lekcji wosu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 super to wyszło, ale ten środek trochę stracił połysku - potraktuj go cilitem i bloczek będzie jak nówka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Ja się obraziłem. :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Ta zapinka jak na home made'a wyglada zaskakujaco dobrze. Bloczek na allegro tez widzialem, i spodziewalem sie niskiej ceny. Bardzo fajny blok na cnc. Dla mnie jednak za niski (radiatorki) wiec z gory zrezygnowalem z licytacji :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 aa wiecie w jakich kartach jest jeszcze taki roztaw jak w ti4x00 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 chyba jeszcze w 7600 i 6800 ale glowy uciąć nie dam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 no i teraz wiem ze miesci sie ejszcze na 6600GT ;] hehe wlasnie zalozylem i nawet ladnie sie sprawuje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 ty masz moją 66gt a ja mam towjego krzywego całego w sylikonie gf4 4200ti :PP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 ciesze sie ze wam sie tak podoba. Naprawde włozylem w to wiele staran :) he i projektowanie zapinki na lekcji wosu ;] ja FlowPina (dokładniej top) projektowałem na języku polskim :wink: :wink: zapinka bardzo ladna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 ja FlowPina (dokładniej top) projektowałem na języku polskim :wink: :wink: Widać ze na angielskim bardziej uważasz, dlatego flowpin a nie przepływpin ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 ta bo na angielskim za nie uważanie już się wylądowało przy samym biurku i nie idzie się skupić nad takimi ważnymi rzeczami jak pani cos tam opowiada .... powiece jak spisują się te króćce - żeby nie był totalny OT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemo1802 Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Dla mnie bomba!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 ta bo na angielskim za nie uważanie już się wylądowało przy samym biurku i nie idzie się skupić nad takimi ważnymi rzeczami jak pani cos tam opowiada .... powiece jak spisują się te króćce - żeby nie był totalny OT nie uzywam tych szybko zloaczek wkrecilem w niego nk 12 i jest besz problemu i bez zabawy w cybanty jestem bardzo zadowolony :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...