mikimisz Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Witam! Mam takie pytanie czy jest jakiś klient gg na N70. Chodzi oto, ze mam rodzinke w UK, jedyny dostęp do sieci mają przez ww fonik. I chciałbym się komunikować przez gg, czy jest jakis programik, który można by wrzucić do sieci, ściągnąć na telefon(chodzi oto, że nie ma tam kompa i jak wrzucić programu przez kabel)?? Z góry dziękuje za odpowiedź! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) Pewnie, że jest. Sam tego używam i bardzo polecam osobom, które często wyjeżdżają albo włąśnie tak jak Ty mają rodzinkę za granicą. Przejdźmy do sedna sprawy. Pobierasz stąd programik - http://www.jadugadu.prv.pl/. Instalujesz go w telefonie, który ma odpowiedni skonfigurowany wap najlepiej przez GPRS. Ustawiasz wszystko (numer gg i hasło), wpisujesz swoje numery gg i bawisz się na całego :D A co dowrzucenia na telefon to nie mam pomysłu. Najlepiej gdybyś pożyczył od kogoś kabel albo kupił za 10 zł. Wszystko jest dziecinnie proste, ale jak będziesz miał problemy to pisz.... Edytowane 28 Maja 2006 przez Camilos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boratsc Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 A co dowrzucenia na telefon to nie mam pomysłu. Najlepiej gdybyś pożyczył od kogoś kabel albo kupił za 10 zł. Ale mikimisz napisał że tam nie ma kompa !! więc kabel odpada. Zostaje jedna możliwość, ściągnięcie przez wapa tego programu. polecam umieścić to na http://www.waper.org/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikimisz Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 dobra mam ten programik i są dwa pliki .jad i .jar. Jak umieszcze go na jakimś servie i pobiore na telefon te pliczki to będzie działać?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikimisz Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 nikt mi nie pomoże?? :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiGrey Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Wystarczy sam plik jar ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Tak, plik *.jar wkładasz, dajesz link temu komuś sms'em. Wchodzi, ściąga, instaluje i potem wpisuje sobie dane itd i śmiga :) analogicznie jak w grach ponieważ *.jar to są także gry java więc z instalacją problemu nie będzie (tymbardziej w N70) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyrko Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 kurcze probuje wrzucic sobie jadugadu i sciagnac poprzez samsunga C100 i pisze mi ze moj klient nie ma pozwolenia na pobranie obiektu? o co chodzi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...