Skocz do zawartości
mikimisz

Gadu Gadu Na Nokie N70

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam takie pytanie czy jest jakiś klient gg na N70. Chodzi oto, ze mam rodzinke w UK, jedyny dostęp do sieci mają przez ww fonik. I chciałbym się komunikować przez gg, czy jest jakis programik, który można by wrzucić do sieci, ściągnąć na telefon(chodzi oto, że nie ma tam kompa i jak wrzucić programu przez kabel)??

Z góry dziękuje za odpowiedź!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie, że jest. Sam tego używam i bardzo polecam osobom, które często wyjeżdżają albo włąśnie tak jak Ty mają rodzinkę za granicą. Przejdźmy do sedna sprawy. Pobierasz stąd programik - http://www.jadugadu.prv.pl/. Instalujesz go w telefonie, który ma odpowiedni skonfigurowany wap najlepiej przez GPRS. Ustawiasz wszystko (numer gg i hasło), wpisujesz swoje numery gg i bawisz się na całego :D

A co dowrzucenia na telefon to nie mam pomysłu. Najlepiej gdybyś pożyczył od kogoś kabel albo kupił za 10 zł.

Wszystko jest dziecinnie proste, ale jak będziesz miał problemy to pisz....

Edytowane przez Camilos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co dowrzucenia na telefon to nie mam pomysłu. Najlepiej gdybyś pożyczył od kogoś kabel albo kupił za 10 zł.

Ale mikimisz napisał że tam nie ma kompa !! więc kabel odpada.

Zostaje jedna możliwość, ściągnięcie przez wapa tego programu. polecam umieścić to na http://www.waper.org/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lechu1777

Tak, plik *.jar wkładasz, dajesz link temu komuś sms'em. Wchodzi, ściąga, instaluje i potem wpisuje sobie dane itd i śmiga :) analogicznie jak w grach ponieważ *.jar to są także gry java więc z instalacją problemu nie będzie (tymbardziej w N70)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi