Maks! Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 W niektórych rozdzielczościach monitor dziwnie piszczy, normalne to? w 1024x768@85Hz cały dzień chodzi i nie ma problemów, po ustawieniu na 1152na864@75Hz monitor pracuje 10minut i zaczyna piszczeć, dźwięk jest taki wysoki i piskliwy. Kumpel ma go ode mnie kupić, ja się przesiadam na LCD, jak mylicie jest z nim wszystko ok? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo21 Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 może po prostu monitor nie wyrabia na wyższych rozdzielczościach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Po prostu monitor juz moze nie wytrzymywac. Wedlug mnie to moze byc wina cewek. Zalej je klejem czy silikonem i po problemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=88525&hl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...