Skocz do zawartości
yaCaa

Czym Różni Sie Emperor Iii Od Prince 2 ? Co Lepsze ?

Rekomendowane odpowiedzi

witam.. widzialem w sklepie manty emperor 3 i prince 2 dokladnie w tej samej cenie..

tylko nie wiem czym sie roznia i ktory lepszy :|:| moze ktos wie cos na ten temat ? z gory dzieki

Różnia sie głownie procesorami (funkcjionalnosc obu prawie taka sama)

Ja bral bym Prince poniewaz jest bardziej dopracowany

Co do padania podczas wgrywania softu, to w prince zalezy to od kosci pamieci jak sie trafi samsunga to moze byc niekiedy suprise (ale zadko cos takiego sie zdarza) a jak jest na hmm chyba Sanyo (nie dam głowy uciac) to nie ma problemów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do padania podczas wgrywania softu, to w prince zalezy to od kosci pamieci jak sie trafi samsunga to moze byc niekiedy suprise (ale zadko cos takiego sie zdarza) a jak jest na hmm chyba Sanyo (nie dam głowy uciac) to nie ma problemów.

Chyba o loader chodzi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam EIII bo ma VGA - kiedyś się przyda może, a poza tym miałem wcześniej prince'a2 i się wieszał a wyczytałem, że wszystkie odtwarzacze Prince2 są na to narażone...

Edytowane przez Luk@s

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam Emperora III. Jak go kupowałem to firma mnie troche odstraszała ( jakoś nie miałem przekonania do manty ), ale mam go już jakieś 5 miesięcy i soprawuje się super. Otwarza wszystkie najpopularniejsze formaty, działa szybko i bezawaryjnie. Sprzęcik godny polecenia, a cena super. Dałem za niego 200 zł w MM.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi