yaCaa Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 witam.. widzialem w sklepie manty emperor 3 i prince 2 dokladnie w tej samej cenie.. tylko nie wiem czym sie roznia i ktory lepszy :|:| moze ktos wie cos na ten temat ? z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 i jak to się ma do korr'a;) mam kora i lata jak złoto, nie trzeba poprawiać softu, ponoć nie pada od jego wgrywania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 witam.. widzialem w sklepie manty emperor 3 i prince 2 dokladnie w tej samej cenie.. tylko nie wiem czym sie roznia i ktory lepszy :|:| moze ktos wie cos na ten temat ? z gory dzieki Różnia sie głownie procesorami (funkcjionalnosc obu prawie taka sama) Ja bral bym Prince poniewaz jest bardziej dopracowany Co do padania podczas wgrywania softu, to w prince zalezy to od kosci pamieci jak sie trafi samsunga to moze byc niekiedy suprise (ale zadko cos takiego sie zdarza) a jak jest na hmm chyba Sanyo (nie dam głowy uciac) to nie ma problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Co do padania podczas wgrywania softu, to w prince zalezy to od kosci pamieci jak sie trafi samsunga to moze byc niekiedy suprise (ale zadko cos takiego sie zdarza) a jak jest na hmm chyba Sanyo (nie dam głowy uciac) to nie ma problemów.Chyba o loader chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Zajrzyj na forum manty tam ci wszystko objasnia duzo lepiej nic tu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaCaa Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 czyli niczym specjalnie sie nie roznia ? oba odtwarzaja te same formaty itp itd ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Drobne różnice są, ale ogólnie jest prawie to samo i obsługują te same formaty. To co wybierzesz zależy od Ciebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 wyglądem się różnią :P ja mam Emprora III a dlaczego ? bo się mi bardziej podoba :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) A ja mam EIII bo ma VGA - kiedyś się przyda może, a poza tym miałem wcześniej prince'a2 i się wieszał a wyczytałem, że wszystkie odtwarzacze Prince2 są na to narażone... Edytowane 30 Maja 2006 przez Luk@s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_:D Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Ja mam Emperora III. Jak go kupowałem to firma mnie troche odstraszała ( jakoś nie miałem przekonania do manty ), ale mam go już jakieś 5 miesięcy i soprawuje się super. Otwarza wszystkie najpopularniejsze formaty, działa szybko i bezawaryjnie. Sprzęcik godny polecenia, a cena super. Dałem za niego 200 zł w MM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...