Odishon Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) Witam. Od kilku dni poszukuje modów do karty Sapphire Radeon 9100. Wszędzie podają mody do Radeona 8500, teoretycznie to ta sama karta, ale w praktyce do mojej karty mody od 8500 nie podchodzą :sad: Pytałem na forum Rage3d ale nie uzyskałem odpowiedzi. Karta wygląda dokładnie tak http://forodun.narod.ru/Sapphire9100_64_front.jpg Edytowane 27 Maja 2006 przez Odishon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Dla mem , wiecej ciezko cos znalezc bo wiekszosc nie dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Odishon Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Wielkie dzięki, już straciłem nadzieje, że cokolwiek znajdę :) Po prostu większość linków było martwych albo były do modów na 8500 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...