iKingPin Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Ma juz ten monitor od 6 miesiecy ( Response Time 12 ms ) i do tej pory nie moge ustwic dobrej jasnosci i ostrosci. Mozecie Mi podac jakie macie ustawienia tych wartosci ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Ma juz ten monitor od 6 miesiecy ( Response Time 12 ms ) i do tej pory nie moge ustwic dobrej jasnosci i ostrosci. nie masz dobrej ostrosci na LCD ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 nie masz dobrej ostrosci na LCD ???? Pewnie pracuje w nienatywnej. ( :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iKingPin Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Nie nie mam ostry obraz ( i nie pracuje na nie natywnej rozdzielczosci ) chodzi mi jak Wy inni uzytkownicy tego monitora macie ustawione w menu monitora jasnosc i kontrast. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iKingPin Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Cz nikt tu na forum nie ma tego monitora ?? Ne jest tak trudno napisac jakie macie ustawienia jasnosci i kontrastu w menu monitora :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
degol Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Ma juz ten monitor od 6 miesiecy ( Response Time 12 ms ) i do tej pory nie moge ustwic dobrej jasnosci i ostrosci. Mozecie Mi podac jakie macie ustawienia tych wartosci ??? Jeżeli nie gram to jasność i kontrast mam ustawione na 20,jak gram to około 40 (jeden i drugi parametr);filmów nie oglądam na monitorze,korzystam z tv-out. Ma juz ten monitor od 6 miesiecy ( Response Time 12 ms ) i do tej pory nie moge ustwic dobrej jasnosci i ostrosci. Mozecie Mi podac jakie macie ustawienia tych wartosci ??? Jeżeli nie gram to jasność i kontrast mam ustawione na 20,jak gram to około 40 (jeden i drugi parametr);filmów nie oglądam na monitorze,korzystam z tv-out. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...