Maly83 Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Mysle, ze warto pograc sobie w ta gierke tym bardziej ze jest darmowy trial, dla uzytkownikow fileplanet jest to 21 dni a normalnie chyba 16. http://www.istaria.com/ gra troche przypomina mi Ultime Online, jest rozwinieta produkcja, a nie tylko bezsensowne wybijanie milionow stworow jak to ma miejsce w wiekszosci nowych MMO, do wyboru jest kilka ras : Humanoidalne : Driady, Krasnoludy, Elfu Gnomy, Ludzie, Pol-Olbrzymy, Satyry, Saris ( ludzie koty), Fiends (cos jakby demono podobne) Sslik ( ludzie jaszczury ) Oraz Smoki rasa zupelnie rozniaca sie od pozostalych, zaczyna sie malym smokiem pozniej mozna przeistoczyc sie w doroslego, ktory miedzy innymi porafi latac. Sam gram od paru dni wiec duzo nie wiem o tej grze, i wlasnie gram smokiem wiec tez mi ciezko cos wiecej powiedziec o innych rasach. Z rzeczy, o ktorych wiem to ciekawe wydaje sie budowanie domow, albo leza w przypadku smokow. Wiecej informacji oczywiscie mozna znalesc na oficjalnej stronie. Zapraszam do grania:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...