Misza Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Czy spotkal sie ktos z tym, ze ta wersja zglasza bledy CRC przy probie rozpakowania archiwow robionych starszym WinRAR (u mnie 2.71). Wrocilem do starszej wersji. Nie wiem o co chodzi. A moze ma znaczenie, ze zmienilem procek (Duron na AXP)? Ktos ma jakis pomysl? Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Hmmm... Dziwne :roll: Używam WinRAR'a 3.0 od dłuzszego czasu i jak na razie działa OK. Jedyne CRC pojawiały sie przy źle ściągniętym archiwum... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 To napewno nie wina Winrara , tylko bledow w sciagnietym pliku . Ja tak samo uzywam wersji 3.0 , i trafialy mi sie bledy CRC ale jak sciagnalem drugi raz ten sam plik , to otwieral sie bez problemu . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Dzieki za zainteresowanie. Tez myslalem, ze to wina zle zassanych plikow ale trop jest zly bo czesc archiwow sam robilem. Zreszta sprawdzalem jeden z plikow na dwoch wersjach (2.71 i 3.0) i bylo to co opisalem. Pozostaje mi chyba powrot do ver. 2.71 :-( Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 No niewiem u mnie i u moich kumpli jest tak jak pakujemy 3.0 to nie można rozpakować starszym także wyskakuje jakiś błąd. :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon_ Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Czy spotkal sie ktos z tym, ze ta wersja zglasza bledy CRC przy probie rozpakowania archiwow robionych starszym WinRAR (u mnie 2.71). Wrocilem do starszej wersji. Nie wiem o co chodzi. A moze ma znaczenie, ze zmienilem procek (Duron na AXP)? Ktos ma jakis pomysl? Pzdr. Ten plik pakowałes i dzieliles na klika czesci ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Czy spotkal sie ktos z tym, ze ta wersja zglasza bledy CRC przy probie rozpakowania archiwow robionych starszym WinRAR (u mnie 2.71). Wrocilem do starszej wersji. Nie wiem o co chodzi. A moze ma znaczenie, ze zmienilem procek (Duron na AXP)? Ktos ma jakis pomysl? Pzdr. Ten plik pakowałes i dzieliles na klika czesci ? Nie, pojedyncze archiwum. I nie ma znaczenia wielkosc. Tyczy sie to malych (ponizej megabajta) i wiekszych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 No niewiem u mnie i u moich kumpli jest tak jak pakujemy 3.0 to nie można rozpakować starszym także wyskakuje jakiś błąd. :roll:To chyba normalne, ale odwrotnie nie powinno być błędów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 jak ścigasz czasem "windowsowskim ściągaczem" :D to mogą być błędy crc, dlatego polecam używanie jakiegoś programu typu DAP (chociaż ostatnio gdzies tu na forum czytalem że też robią błędy:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...