L3X-T3R Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) Witam. Tak jak w temacie szukam kamerki internetowej jak najbardziej funkcjonalnej najlepiej z allegro ale i nietylko. Taką do 50zł. http://allegro.pl/item102909440_kamerka_z_...etlenia_fv.html myślałem o tej ale nie ma prawie wogle o niej danych. Doradźcie proszę którąś może z tych Czekam na wasze propozycje. Edytowane 29 Maja 2006 przez L3X-T3R Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 To moze Taka juz korzystam z podobnej około poł roku i sprawuje sie dosc dobrze. Niby obraz nie jest najwyzszych lotów (jakosc w miare ale troche taki zbyt czerwony kolor ma) ale w zupełnosci wystarcza do rozmowy via net. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3X-T3R Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) Ale do niej też nie ma danych :/ Dodam, że satysfakcjonowałoby mnie gdyby kamerka miała diody, bogaty soft (fajnie jakby miała te vide gry jak EyeToy na PS2 :D ) i dobrą jakość obrazu. Ta wydaje mi sie dosyć dobra 640x480 przy 30 F/s. Co Wy na to ? POTRZEBUJE SZYBKIEJ ODPOWIEDZI: Co lepsze: Kamerka nr 1. czy Kamerka nr 2 ?? Prosze jak najszybciej doradźcie mi. Edytowane 29 Maja 2006 przez L3X-T3R Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...