David523 Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) Witam Nie udzielam się raczej w tym subforum ale dzisiaj postanowiłem pochwalić się własnoręcznie napisanym programem do odtwarzania muzyki. Program został napisany w Borland Delphi 7 Personal z wykorzystaniem biblioteki BASS.DLL.Niestety plik z programem w wersji finalnej gdzies mi się zapodział ( :mur: )i ta wersja nie ma mechanizmu obsługi błędów, nie da się przesuwac okna i co najgorsze kod nie jest zoptymalizowany przez co program mocno obciąża procesor, ale działa. Program skończyłem pisać w Listopadzie 2005 i jest to jeden z moich "większych" projektów. Proszę o opinie (każde) :-P Link =>> http://mp3sp.w.interia.pl/MP3%20SP.rar Pzdr B) Edytowane 28 Maja 2006 przez D@vid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jang Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 o kurna ale wielki :D trzeba by było nowsza skorke zrobic do niego.szkoda ze nie widac pasku z stanem itd..., no a tak to działa.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David523 Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Tak jak mówie, nie jest to wersja finalna i dlatego nie ma paska itd., ale jak będe miał czas (i chęci) to dopracuje B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) O zesz w morde jeza duze to to; az sie wystraszylem jak zaczal odtwarzac :mrgreen: :lol: Mi sie nawet podoba - prawie jak foobar ;] edit: dodalem do listy dwa pliki mp3 po czym wlczylem odtwarzanie; w miedzyczasie usunalem tego drugiego. po skonczeniu odtwarzania pierwszego nastapilo to co powyzej i jedyne co mozna bylo zrobic to Alt+Ctrl+Del Edytowane 28 Maja 2006 przez cvir Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David523 Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 edit: IPB Image dodalem do listy dwa pliki mp3 po czym wlczylem odtwarzanie; w miedzyczasie usunalem tego drugiego. po skonczeniu odtwarzania pierwszego nastapilo to co powyzej i jedyne co mozna bylo zrobic to Alt+Ctrl+Del No i właśnie tu jest potrzebny moduł obsługi błedów.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veXus Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Bardzo fajny program :) Gdyby nie ten skin i bledy, to byłbym nawet w stanie przesiąść sie na niego z obecnego foobara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 No i właśnie tu jest potrzebny moduł obsługi błedów.... Jaki moduł? 2 linijki kodu.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David523 Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) Jaki moduł? 2 linijki kodu.... No nazywać możesz sobie jak to chcesz :-P, ale takich błędów jest więcej i od tego był ten "moduł"..... Jaki zrobić skin?? Zaproponujcie coś! :-P Edytowane 29 Maja 2006 przez D@vid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Całkiem fajny odtwarzacz, co do skina to możesz wstawić jakąś fotkę frontu wieży hi-fi. Mogłoby fajnie wyglądać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David523 Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 No to poprawie te błędy i dorobie skina.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 zassałem.. zobaczyłem... zostaję przy winampie :D Kiedyś też chciałem napisać cuś z wykorzystaniem bass.dll ale zrezygnowałem. Biblioteka ma wiele ciekaweych funkcji, które widać Ty chciałeś wykorzystać po prostu dla efektu.. chodzi o te wskaźniki, bargraphy etc... Fajnie że sie pobawiłeś, jednak dla mnie oprogramowanie powinno być przede wszystkim ergonomiczne i użyteczne :). Mi osobiście wystarczyłby player bez GUI bo i tak używam skrótów klawiaturowych :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...