zajaczek Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Witam Posiadam taki zasilacz http://www.4speed.pl/sklep.php?stan=opis&id_towaru=662 gdy mialem boxowskie chlodznie nie slyszalem go ale teraz mam Freezera 64 Pro i jest masakra.. mial byc cichy ale to juz inna bajka i teraz jaki moge wstawic inny wiatrak ale jakis cichy:) tak zeby nie przerabiac zasilacza bo gwarancja.. no a z innej strony to ten seryjny wiatrak wdmuciach!e powietrze do kompa a nie wyciaga.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Poszukaj w temacie o 120mm. Swoja droga - co masz w budzie ze nie obawiasz sie tego zasilacza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajaczek Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 X800 GTO Venice 3200@2500 2X512 Geil Asusa A8N-SLI dvd-rw Samsunga 160jj Wd 80GB Sata i wszystko dziala bez problemu nawet grafa jest niezle przetaktowana.. ramki tez oczywisice;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 boj sie czlowieku:) jestes szczesciazem skoro po o/c komp ci dziala stabilnie:) mierzyles napiecia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 cena\jakość - Arctic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajaczek Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) Po co mam mierzyc przeciez dziala.. przechodzi testy itd.. ale ja sie chcialem dowiedziec jaki mam dac wiatrak na zamiane tamtego..:) a nie sluchac krytyki na temat mojej zasilki.. tylko jakis naprawde cichy.. w spoczunku ma 12.04v a jak wlacze 3dmarka to 11.90v to raczej nie jest zle.. Edytowane 28 Maja 2006 przez zajaczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 jak Ci sie spali to daj znac ;] oby nie pociagnal za soba kompa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajaczek Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 nie wiem czemu sie tak tego czepiliscie temat jest zupelnie o czyms innym dziala mi tak juz przez 6 miesiecy i wszystko gra.. tylko ten wiatrak nie jest wcale cichy.. moge go podlaczyc nawet pod regulator obr.. ale skad mam wiedziec ze nie wyrabia.. po czym mam to stwierdzic przeciez zasilka nie ma czujnika a palca tam nie wsadze.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
champion__103 Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Może Fander? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajaczek Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 hmmm.. nie mam doswiadczenia w wentylach frezer tak naprawde halasuje mam tyle obudowy THERMALTAKE Thunderblade 9cm i tez uwazam ze hasuje:) ale mam nasczescie regulator i jak skrece to slychac tylko zasilke.. a chodzi mi ogolnie o nic.. nic nie robie skrecam wiatraki ma minimum i nic sie nie dzieje slysze tylko zasilke.:( fajnie by bylo jak by swiecil ale jesli jest taki co nie swieci a jest wydajniejszy i nie bedzie go slychac to odpowiedz jest prosta.. moge oczywisice podlaczyc go pod regulator tylko jaki wentyl mam kupic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 no fakt przyczepilismy sie:) jakbys nie podal modelu zasilacza tylko rozmiar wiatraka to by nie bylo rozmowy:) co do wentyla to moze akasa amber fander tez dobry tylko nie wiem czy ten potencjometr ktory jest w nim moze bardziej sprawiac problem niz pozytek gdy wentyl ten bedzie w zasilaczu no i oczywiscie arctic cooling:) b.dobry cena/wydajnosc/cisza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajaczek Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) maciek2107 chodzi ci o te wentyle za 7zl??:) jesli tak to odpada one halasuja:) bez tego czujnika.. no i jak cos zakladac to nrapawde cichego:) tak jak wczesniej wspomnialem moge np podlaczyc go pod 7v 5v byle zeby bylo cicho i niech wyrabia.. i prosze nie komentowac mojej super wypasionej zasilki:P dziala i to sie dla mnie liczy:P moze mam jakas dobra sztuke co sie trafia 1 na tysiac.. Edytowane 28 Maja 2006 przez zajaczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 maciek2107 chodzi ci o te wentyle za 7zl??:) jesli tak to odpada one halasuja:) bez tego czujnika.. no i jak cos zakladac to nrapawde cichego:) tak jak wczesniej wspomnialem moge np podlaczyc go pod 7v 5v byle zeby bylo cicho i niech wyrabia.. i prosze nie komentowac mojej super wypasionej zasilki:P dziala i to sie dla mnie liczy:P moze mam jakas dobra sztuke co sie trafia 1 na tysiac.. Te wentylki za 7 zł mają rozmiar 80, a Ty potrzebujesz 120... Najlepszym, wyborem w stosunku cena\jakość będzie 120mm Arctic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajaczek Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) wiem wiem ze potrzebuje 12 to byl tylko taki przyklad.. i kupie ta 12cm Z TC i bedzie wszystko dzialac tz. bedzie wyrabiac?:) a i gdzie moge kupic ten wentyl we wroclawiu ... proline,4speed,arest, tam nie ma.. Edytowane 28 Maja 2006 przez zajaczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 kup delte 120mm, jest super wydajna:), istne tornado, idealna dla niesłyszących Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 mi wlasnie chodzilo o AC 12cm:) jak widac kazdemu AC kojazy sie z fan pro tc za 7zl ktore za ta cene i tak sa the best:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajaczek Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Maciek i mysisz ze go nie bedzie slychac?? mam dwa wiatraki te za 7zl i z czujnikiem czy bez i tak je slysze.. chodzi mi o cos naprawde cichego.. gdy skrece grafike frezera i Thermaltake to nic nie slysze a one dalej sie kreca i sa wydajne i chce cos takiego w zasilaczu... cisza...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 ale ten 12cm wentyl od AC to juz inna konstrukcja jak chcesz wydac wiecej kasy to kup delte lub akase seria amber tez mam 2 wentyle za 7zl i za ta cene nie ma co narzekac:) dobra koniec z robieniem OT:) same konkrety o wiatrak 12cm:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajaczek Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) A wiec delte moze moze ale tydzien temu wdalem ponad 100zl na wiatraki..:) i gdyb nie one to nie czepial bym sie zasilki.. ktora cicho chodzila do czasu wymiany innch wiatrakow Wysokosc wiatraka jest zawsze taka sama zeby nie okazalo sie ze kupie delte rozkrece zasilke i sie okaze ze sie nie miesci bo jest za wysoka?? a cos tanszego?? bo ten fander kosztuje ok 45zl:(( THERMALTAKE ThunderBlade kosztuje 39zl to chyba lepiej dolozyc do Fandera?? czy jak zaloze THERMALTAKE to bedzie glosniej?? http://www.4speed.pl/ naljepiej cos z tad.. daleko isc nie trzeba a na wysylke nie chce sie czekac Edytowane 29 Maja 2006 przez zajaczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
champion__103 Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) Mówie Ci warto dopłacać. Ja mam 3 Fandery w budzie i nic nie słychać, tylko przepływ powietrza Edytowane 29 Maja 2006 przez champion__103 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Noo... Delta to istne totnado, ale pod warunkiem że jesteś nie słyszący :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 jak z tego sklepu to moze scythe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajaczek Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 O to mi wlasnie chodzi ze ja nie wiem jaki jest cichy glosny itd.. zdaje sie tylko na was i nie zadawajcie mi pyta a moze to to i to:) tylko co mam kupic i juz.. niech to potwierdz pare osob i ide do sklepu.. wymieniam i sie cisze cisza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 "moze" dodaje dlatego ze to twoj wybor:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajaczek Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Ale i tak nie bede go ogladac:) itd.. cichy i zeby dal rade i robimy koniec tematu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) Ja podtrzymam to co powiedziałem wcześnej - Arctic... za taką cenę nie znajdziesz niż lepszego... Edytowane 29 Maja 2006 przez Wreq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajaczek Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) Tylko teraz pytanie gdzie go kupie we wroclawiu? A moze cos takiego? http://www.4speed.pl/sklep.php?stan=opis&id_towaru=164 tylko prosze nie krzyczec..:) jesli to glupi wybor Edytowane 29 Maja 2006 przez zajaczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Tylko teraz pytanie gdzie go kupie we wroclawiu? A moze cos takiego? http://www.4speed.pl/sklep.php?stan=opis&id_towaru=164 tylko prosze nie krzyczec..:) jesli to glupi wybor Zły wybór... A co do Arctica, to na Allegro znajdziesz je najtaniej - 14zł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajaczek Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 hm.. tylko ze wysylka 7zl?:) moze jednak ktos wie gdzie mozna kupic go we wroclawiu??:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 w sklepie za ten wentyl i tak zaplacisz powyzej 20zl wiec na jedno wyjdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...