Skocz do zawartości
AdamG

[n00b Question] Jak Ta Gra Się Nazywała? O.o

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam takie dwa dość idiotyczne pytanie^^

Otóż kiedyś w cdaction (parę miechów temu, jakieś 6 do 12) czytałem w dziale "za 5 12:00" recenzję powstającej dopiero gry... I cholera nie pamiętam tytułu;/ Gra miała opowiadać o piratach współczesnego świata, jednak oprócz możliwości "wodnych" miało być też zwykłe miasto i gra w stylu gta...

/znalazłem - Pirates of XXI Century - wyda się (może) w sierpniu br/

i 2nd game (na 80% lipiec - sierpień 2005 w dziale "w produkcji") - miała opowiadać o typie na wyspie, który sam jeden z pomocą ruchu oporu wznieca rewolucję i obala jakiegoś dyktatora. Czy jakoś tak.

I tu pytanko: wiecie jak nazywały się te gry (bądź któraś z nich) i jaki jest ich status (wciąż w produkcji, zrobiona czy cośtam)

Pozdr:)

Edytowane przez AdamG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

druga to napewno Just Cause, i również na nią czekam - na necie wszystko pisze o tym tytule, ale prawdopodobnie wyjdzie jeszcze w 06

pierwsza gra to Pirates of the XXI Century i wyjdzie w czerwcu b/r

grafika jak z postala 2 x_O klik!

Edytowane przez pentliczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Just couse ^^ to jest to^^ thx!

ale i tak smutek - myślałem, że któraś zdążyła wyjść :(

Hm... może ktoś polecić jakąś fajną grę akcji (troszkę w stylu gta) poza total overdose i godfatherem (że już o kochanej archaicznej mafii nie wspomnę)..

no i ani słowa o tru krajm;f

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi