Skocz do zawartości
Fisher

Grafa Na Agp Do 300zl !

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Posiadam Semprona 3000+ s.754 i mam zamiar kupic chlodzenie! Mam 70zl i zastanawiam sie nad 2 coolerami AC Freezer 64PRO i Pentagram QVC-100 AlCu oba sa w podobnej cenie. Ktory wybrac?? Z gory THX

Edytowane przez Fisher15

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak myslalem. a co do wiatraka wyciagajacego to mam 80x80 swojej roboty. ze starego zasilacza troszke halasuje ale da sie wytrzymac.zobacze z nim i bez niego jaka jest roznica ;]

Gdzie go najtaniej dostac chyba na allegro nie. 56zl +13zl wysylka to bedzie 69zl ;]

Edytowane przez Fisher15

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość 05_03_1992

za 300,- to kupisz AIW 9800pro z gwarą -> ja takową sprzedałem za 270 :mrgreen: albo grforce'a 6600 asusa nowke : http://allegro.pl/item106198404_asus_gefor..._le_hd_agp.html

pozdr

te karty beda o wiele lepsze od 9700 czy 9500@9700

bo po pierwsze sa nowsze albo wogole nowe a po drugie te radki juz sa stare i zakup bez gwary to ryzyko (nie wiadomo jak byly molestowane ) a zakup z gwara jest raczej malooplacalny ;)

pozdr

ps czyli wez moze 6600 albo jakas uzywke x700 czy 9800pro

pozdr

Edytowane przez 05_03_1992

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie myslalem nad gf6600 jakas uzywnana. ten asus bylby spoko tylko ze to wersja LE :/ nie zna sie na kartach na APG ale czy ta LE bedzie dobra czy lepiej kupic jakas uzywke np TĄ!!! ???

Edytowane przez Fisher15

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ta karta to 4 potokowiec i nic z nią nie zrobisz, każdy radeon 9500 ją zje nie mówiąc o 9800

cytat z aukcji

"Karta ma potężny radiator co mówi samo za siebie o wydajności karty oraz ma dodatkowe zasilanie do tak dużej mocy obliczeniowej."

:lol2: :lol2: :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość 05_03_1992

a ten gainward co dałem linka wcześniej

sorki za asuska ale chcialem tak na szybko dac cos tak na przyklad :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość 05_03_1992

do 300 zeta mozna juz 9800pro wyrwac a imo takie 9800pro zje 6600 non pro...

nom nie wiem..... :? jeszcze jak w gre wejdzie oc..... w nowych grach to 6600 zmiata 9800pro :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi