HiPhO Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) spotkał sie ktos z was z czym takim jak w temacie podczas odpalania tez ma status niedostepne polaczenie przez proxy juz doszedlem co to jako ze uzywam chyba kazdego mozliwego polaczenia to sie przestawilo na dial-up i podczas kozystania z lokala przestawalo trybic i pozdro dla wszystkich za tak wiele odpowiedzi :) Edytowane 29 Maja 2006 przez HiPhO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 ja mam inny problem. jak narazie juz od 4h mi gg niedziala i za cholere sie niechce polaczyc z serwerem. 3 rozne konta i na kazdym to samo :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Jeśli używasz GG, to spróbuj przez Tlen lub Mirandę. Jeśli używasz jednego z 2 ostatnich, to spróbuj pod czystym GG - ściągnij najnowszą wersję ze stronki GG. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...