Skocz do zawartości
s0lid

Rmvb --> Avi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam film w formacie rmvb i chciałbym go przekonwertować do avi lub mpeg.

Probowałem programu Total Video Converter, ale obojetnie jakie opcje wybiore, to uzyskuje avi, ale z wielkimi pikselami, poprostu koszmarną jakość.

Czy moze mi ktoś polecić sposob konwersji, ale tak, abym otrzymał kopie w tej samej jakości, z takim samym dzwiekiem? Z gory dzieki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

www.google.pl --> wpisujesz rmvb converter i wyskakuje Ci około mnóstwo ciekawych pozycji, sprobuj niektóre ;)

no wlasnie tak juz zrobiłem i patrz wynik powyzej jaki otrzymałem. Dlatego zwracam sie tutaj z prosba o pomoc, zeby mi ktoś łapotologicznie i dokladnie wyjasnił jak zrobić, aby konwersja wyszła ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Antar1us

www.google.pl --> wpisujesz rmvb converter i wyskakuje Ci około mnóstwo ciekawych pozycji, sprobuj niektóre ;)

'Okolo mnostwo pozycji' - wszystko platne i konwertuje tylko 10 sekund...

Takze potrzebuje taki program i zwracam sie goraca prosba o podanie jakiegos dobrego i darmowego programu [;

Z gory dzieku ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lechu1777

rmvb to raczej długi. Wpisz w google all to avi :) (albo divx). To raczej kwestia ustawień a nie samego konwertera ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobry będzie moim zdaniem "Winavi". Prosty i bardzo szybki. Nie wiem jednak jakie ograniczenia ma trial.

w przekonwertowanym formacie na środku ekranu pozostaje "ładny" napisik zachęcający do kupna pełnej wersji:/

http://www.formaty.com/forum/viewtopic.php?t=886

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Mam film w formacie rmvb i chciałbym go przekonwertować do avi lub mpeg.

Probowałem programu Total Video Converter, ale obojetnie jakie opcje wybiore, to uzyskuje avi, ale z wielkimi pikselami, poprostu koszmarną jakość.

Czy moze mi ktoś polecić sposob konwersji, ale tak, abym otrzymał kopie w tej samej jakości, z takim samym dzwiekiem? Z gory dzieki!

Ale czy wogóle jest sens takiej konwersji??

Zastanów sie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi