Gość Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Witam Pewnego cudownego dnia bez powodu przestala mi dzialac kombinacja klawiszy lewy CTRL i lewy SHIFT - czesto wykorzystuje to do zaznaczenia calych blokow tekstu np w Wordzie. Czy mial ktos juz podobny problem?? Oddzielnie klawisze sprawuja sie cacy wiec to nie klawiatura; Podejrzewam ze to Windows (XP SP2)?? Brakuje mi jednak pomyslow jak to naprawic Nigdy jeszcze takich numerow nie mialem. Uklad klawiatury mam tylko jeden: programisty - reszte od razu wywalam; Nie dzialaja mi w tle zadne nowe programy, ktore moglyby to spowodowac; Dzieki z gory za jakies podpowiedzi Pozdrawiam Witam ponownie Rozwiazanie okazalo sie banalne ale jakze nieprawdopodobne Winna byla mimo wszystko klawiatura (bezprzewodowa) Okazalo sie ze bateria zasilajaca byla slaba i dlatego klawiatura tak dziwnie dzialala tzn nie dzialala kombinacja CTRL+Shift ale juz CTRL+b albo shift+strzalka juz tak Sorry za zamieszanie Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 <_< bez edycji taki post <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...