Kaeres Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Chce zmodowac obudowe. Bedzie w niej kilka wentyli. Ale nie chodzi mi o pomoc w zmodowaniu, a jedynie o sklep internetowy w ktorym moge kupic jakies wypasione (nie takie zwykle 3 kolowe druty) grille. Te zwykle moge miec za 3 pln ale tylko i wylacznie w ostatecznosci. Chce zeby sie czyms ta buda wyrozniala od wszystkich. Szukaj juz bylo ale stricte o grillach znalazlem tylko watek jak koles nie mogl ich dostac na gieldzie w Katowicach wiec mam nadzieje, ze sie nie powtarzam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saygon Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 www.4max.com.pl tylko te grile sa po 48 zeta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 No wlasnie zapomnialem napisac, ze nie jestem debilem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Te wymyślne są bardzo drogie. Ja mam zwykłe 4x80mm i 2x92mm. Jak ktoś ma ochotę to mogę odprzedać (najlepiej z Warszawy). U mnie tylko zawalają wolne miejsce. A modding obudowy juz sobie wybiłem z głowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Te fajne są we wszystkich sklepach ze stuffem, ale ceny to tylko od 40zł wzwyż. Nic nie poradzisz, chyba, że pojedziesz sobie za granicę i kupisz taniej (przy okazji i mi kupisz kilka). Na pc-tunnig mają chyba najładniejsze (Hurricane) i za "jedynie' 41zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Na prawde nie wiedzialem, ze te laserowe sa takie drogie. No nic, bede musial kupic te zwykle :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saygon Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 ew. bierz sie za wiertare, pile i pilnik-tez mozna ciekawe efekty uzyskac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Ano, niestety są diabelnie drogie. Popatrz sobie na dowolny zagraniczny sklep internetowy, choćby tutaj 11$ za najtańszy grill laserowy i 24$ za te "niby lepsze". P.S. Ten z Punisherem jest w sklepie na Tweaku, za niższą cene, jak sie o tym dowiedza, to pewnie zaraz go podwindują ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Na prawde nie wiedzialem, ze te laserowe sa takie drogie. No nic, bede musial kupic te zwykle :( kup zwykle, maznij jakims lakierem kontrastujacym z kolorem budy i tez bedzie fajnie - u znajomka widzialem przy czarnej budzie grille mazniete na czerwono farbki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Koledzy dobrze mowia. Pomaluj te zwykle na jakis fikusny kolorek, albo wytnij sobie cos z plexi cieniutkiej, mozesz uzyskac xtra efekt montujac taki grill z plexy na wiatraku swiecacym. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Okej, okej. Czyli i tak pozostaje kupic zwykle grille :) Potem sie zastanowie co z nimi zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 wytnij sobie cos z plexi cieniutkiej, mozesz uzyskac xtra efekt montujac taki grill z plexy na wiatraku swiecacym. :Dto jest nie glupie... musze cos pokombinowac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 wytnij sobie cos z plexi cieniutkiej, mozesz uzyskac xtra efekt montujac taki grill z plexy na wiatraku swiecacym. :Dto jest nie glupie... musze cos pokombinowac :DTez sprobuje. WLasnmie do mnie dotarlo, ze to jest do zrobienia, a potem mozna ladnie delikatnie nad ogniem ogrzac krawedzie ciec i bedzie ladniejszy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 wytnij sobie cos z plexi cieniutkiej, mozesz uzyskac xtra efekt montujac taki grill z plexy na wiatraku swiecacym. :Dto jest nie glupie... musze cos pokombinowac :DTez sprobuje. WLasnmie do mnie dotarlo, ze to jest do zrobienia, a potem mozna ladnie delikatnie nad ogniem ogrzac krawedzie ciec i bedzie ladniejszy ;)jak wymyslisz jakis fajny wzorek to daj znac... a moze by tak wkleic jedna diodke i podswietlic krawedzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...