Skocz do zawartości
Kaeres

Fantazyjne grille

Rekomendowane odpowiedzi

Chce zmodowac obudowe. Bedzie w niej kilka wentyli. Ale nie chodzi mi o pomoc w zmodowaniu, a jedynie o sklep internetowy w ktorym moge kupic jakies wypasione (nie takie zwykle 3 kolowe druty) grille. Te zwykle moge miec za 3 pln ale tylko i wylacznie w ostatecznosci. Chce zeby sie czyms ta buda wyrozniala od wszystkich.

Szukaj juz bylo ale stricte o grillach znalazlem tylko watek jak koles nie mogl ich dostac na gieldzie w Katowicach wiec mam nadzieje, ze sie nie powtarzam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te fajne są we wszystkich sklepach ze stuffem, ale ceny to tylko od 40zł wzwyż.

Nic nie poradzisz, chyba, że pojedziesz sobie za granicę i kupisz taniej (przy okazji i mi kupisz kilka).

Na pc-tunnig mają chyba najładniejsze (Hurricane) i za "jedynie' 41zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ano, niestety są diabelnie drogie. Popatrz sobie na dowolny zagraniczny sklep internetowy, choćby

tutaj

11$ za najtańszy grill laserowy i 24$ za te "niby lepsze".

P.S.

Ten z Punisherem jest w sklepie na Tweaku, za niższą cene, jak sie o tym dowiedza, to pewnie zaraz go podwindują ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na prawde nie wiedzialem, ze te laserowe sa takie drogie.

No nic, bede musial kupic te zwykle :(

kup zwykle, maznij jakims lakierem kontrastujacym z kolorem budy i tez bedzie fajnie - u znajomka widzialem przy czarnej budzie grille mazniete na czerwono farbki ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wytnij sobie cos z plexi cieniutkiej, mozesz uzyskac xtra efekt montujac taki grill z plexy na wiatraku swiecacym. :D

to jest nie glupie... musze cos pokombinowac :D
Tez sprobuje. WLasnmie do mnie dotarlo, ze to jest do zrobienia, a potem mozna ladnie delikatnie nad ogniem ogrzac krawedzie ciec i bedzie ladniejszy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wytnij sobie cos z plexi cieniutkiej, mozesz uzyskac xtra efekt montujac taki grill z plexy na wiatraku swiecacym. :D

to jest nie glupie... musze cos pokombinowac :D
Tez sprobuje. WLasnmie do mnie dotarlo, ze to jest do zrobienia, a potem mozna ladnie delikatnie nad ogniem ogrzac krawedzie ciec i bedzie ladniejszy ;)
jak wymyslisz jakis fajny wzorek to daj znac...

a moze by tak wkleic jedna diodke i podswietlic krawedzie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi