infango Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 cze miałem awarie płyty głównej ic7 która została usunęta i wszystko jest ok tylko mi komunikat wywlal przy botowani że procek nie sprawny, w systemie wszytko jest ok biost w setup też niewiszi problemów, wciskam F1 i pomijam ten komunoikat ale jest troche denerwójący, i mam pytanko czy to jest efetk tego że ta płytka padła i po naprawie został jej jakiś felery czy żeczywiście procek sie rypnoł ( ale gry i wszytko działa 3dsmax też ładnie chodzi ) i czy można to jakoś wyłączyć ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Musisz wejść do biosu (klawisz del) i zachować ustawienia (f10 bodajże) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
infango Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Musisz wejść do biosu (klawisz del) i zachować ustawienia (f10 bodajże) to nic niedaje i wtym cały problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 spróbuj odpalić kompa bez proca, włożyć proca i odpalić jeszcze raz i wtedy za pierwszym razem zachować ustawienia w biosie, a jak nie to może reset cmosa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PCHaCkiN Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) aktualizuj biosa !! Edytowane 30 Maja 2006 przez PCHaCkiN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
infango Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 aktualizuj biosa !! nowszego biosa niema a taki babol zrobił się po naprawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł666 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 nowszego biosa niema a taki babol zrobił się po naprawie A próbowałeś clear cmoss :?: (ewentualnie reinstalka windy - mi oba zabiegi pomogły podczas wymiany mobo) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 nadpisz tego biosa ( nawet tym samym ) z wymuszeniem nadpisu boot blocka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...