Gość 05_03_1992 Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 witam jak w tytule odtwarzacz nie dla mnie tylko dla znajomej nie odtwarzacz mp3 tylko zwykly discman z mp3 fajnie by bylo jakby byl czarny koniecznie z allegro pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Nie ten dział... Od tego jest elektronika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) ups sorki tez sie zastanawialem gdzie dac moje pytanie ;) sorki nie bijcie ;( ale juz dalem to moze ktos odpowie, prosze :rolleyes: jeszcze dzisi musze go kupic :/ Edytowane 29 Maja 2006 przez 05_03_1992 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Tam jest taka sprytna wyszukiwarka ;) Czemu z niej nie skorzystasz ? A jeśli skorzystałeś i jest aż tyle do wyboru to pokaż je tutaj - może ktoś ci doradzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 ok dzieki juz sam dokonalem wyboru <_< http://allegro.pl/item105692647_promocja_p...adio_pilot.html co myslicie?? pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Fajny, tylko nie wiem co oznacza termin "Refurbished (fabrycznie odnawiany)". No i co to na obrazku jest ta długa czarna część ;) Antena ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 moze baterei :/ lol a ja juz go kupilem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazi86 Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) refubrished czyli pewnie trafil na gwarancje w serwisie naprawili i sprzedaja :P Co do tego czegos podluznego, to moj kumpel z odtwarzaczem CD iRiver'a dostal cos takiego. W odtwarzaczu mial dedykowane akumulatory a do tego mozna bylo wsadzic paluszki AA i podlaczyc jako dodatkowe zasilanie (np gdy nie bylo jak tych aku naladowac). Nie wiem czy to w tym panasie ma taka sama funkcje ale wyglada podobnie do tamtego :-P Dobra doczytalem w opisie cos takiego: zasilanie: 2 x AAA (małe paluszki) lub 2 x AA (zwykłe paluszki) w dołączanym pojemniku Edytowane 30 Maja 2006 przez fazi86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 dzieki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...