piotreek Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 http://www.k2.com.pl/index.php?str=mapa tutaj mozecie zamowić sobie mapę drogową za free, Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 http://www.k2.com.pl/index.php?str=mapa tutaj mozecie zamowić sobie mapę drogową za free, Pozdrawiam Sprawdzone przez ciebie przyslali Ci ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karololszewski Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 ja już się zgłosiłem może coś wyślą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 ja już się zgłosiłem może coś wyśląJa tez mam nadzieje ze nie beda za bardzo spamowac na skrzynke i mape przysla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 ja nie sprawdziłem, ale na innym forum na którym przebywam poprzychodziły. Ja tez zamowiłem i czekam na przesyłkę. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Nie mam samochodu, ale moze sie kiedys przydac [; Mozna tez komus dac w prezencie, w koncu daja za darmo :lol: Wlasnie jestem po zamowieniu, zobaczymy czy w ogole i kiedy przyjdzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siuks Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Też zamówiłem :) Zobaczymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 No ja też się skusiłem :P tera pewno listonosz bedzie mi przynosił tony spamu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siuks Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Ja zainstaluje na klatce schodowej antyspama :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Również wysłałem zgłoszenie, bo moja mapa samochodowa "TESCO" za 2,99 już się trochę zniszczyła :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Ja też wysłałem, gorzej jak użyją naszych danych do czegoś niegodziwego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 do zawładnięcia nad światem :lol: jedyne czego możesz się spodziewać to wiekszej ilości spamu od listonosza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Ulotki z SexShopu wypchają mi skrzynkę! Czekam na listonosza... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Ciekawe kiedy dojdzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 na tym forum co dostałem tego linka, koleś czekał około tygodnia. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 No ciekawe czy przyjdzie ;) Też sobie zamówiłem :) A że za darmo to brać nie :P Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) No ja juz tez mam zamowienie :P a potme cyk i sprzedam na allegro :P :lol: Wezme na siebie mame tate brata dziewczyne :P ;) Edytowane 31 Maja 2006 przez Grinch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilentMan Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Kiedyś też zamówiłem tą mapkę, przysłali po 2 tygodniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Możesz mniej więcej opisać jak wygląda? Jaka skala i dokładność? Co zawiera itp.? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Możesz mniej więcej opisać jak wygląda? Jaka skala i dokładność? Co zawiera itp.? :) Co za różnica, bierz jak dają :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 no i widzimy tutaj wlasnie polskie podejscie jak cos daja to trzeba brac (ostatnio widzialem jak na juwenaliach ludzie rzucili sie na darmowe lody, brali po 10 sztuk i wkladali do siateczki myslac chyba ze do domu zaniosa a poniej i tak wywalali bo sie roztopily) po co Wam mapa jak nie macie samochodu i nie planujecie zadnych wyjazdow gdzie sie przyda ?? sprzedac ?? zastanowcie sie nad tym co robicie ? zabieracie egzemplaze, ktore moga sie komus przydac szkoda slow Grinch wez jeszcze na babcie, dziadka, ciocie i cala reszte rodziny a potem hurtownie otworzysz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 no i widzimy tutaj wlasnie polskie podejscie jak cos daja to trzeba brac (ostatnio widzialem jak na juwenaliach ludzie rzucili sie na darmowe lody, brali po 10 sztuk i wkladali do siateczki myslac chyba ze do domu zaniosa a poniej i tak wywalali bo sie roztopily) po co Wam mapa jak nie macie samochodu i nie planujecie zadnych wyjazdow gdzie sie przyda ?? sprzedac ?? zastanowcie sie nad tym co robicie ? zabieracie egzemplaze, ktore moga sie komus przydac szkoda slow Wiesz, nie wszyscy nie mają samochodu, i nie wszystkim ta mapa się nie przyda... :huh: Grinch wez jeszcze na babcie, dziadka, ciocie i cala reszte rodziny a potem hurtownie otworzysz Tutaj masz racje... chce kręcić podobny biznes jak idioci z allegro którzy sprzedają darmowy stuff? Powodzenia... :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 no i widzimy tutaj wlasnie polskie podejscie jak cos daja to trzeba brac (ostatnio widzialem jak na juwenaliach ludzie rzucili sie na darmowe lody, brali po 10 sztuk i wkladali do siateczki myslac chyba ze do domu zaniosa a poniej i tak wywalali bo sie roztopily) po co Wam mapa jak nie macie samochodu i nie planujecie zadnych wyjazdow gdzie sie przyda ?? sprzedac ?? zastanowcie sie nad tym co robicie ? zabieracie egzemplaze, ktore moga sie komus przydac szkoda slow A co Ci to przeszkadza ? Każdemu się może to kiedyś przydac, a jeśli komuś naprawdę na zależy na czymś takim jak ta mapka to już dawno powinien to zamówic albo ewentualnie kupic. Pozdro _1t_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Wiesz, nie wszyscy nie mają samochodu, i nie wszystkim ta mapa się nie przyda... :huh: no wlasnie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) Przestancie robić syf, zadałem proste pytanie :lol: Edytowane 1 Czerwca 2006 przez kazik2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) tak gdzie?:> a jest:P odpowiem ci jak mi przysla [; Edytowane 1 Czerwca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Narazie wiemy tyle że nazywa się... taaadam "Samochodowa Mapa Polski" :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 (edytowane) Grinch wez jeszcze na babcie, dziadka, ciocie i cala reszte rodziny a potem hurtownie otworzysz Wiesz, nie wszyscy nie mają samochodu, i nie wszystkim ta mapa się nie przyda... :huh: Tutaj masz racje... chce kręcić podobny biznes jak idioci z allegro którzy sprzedają darmowy stuff? Powodzenia... :blink: Przecież żartowałem LOL :| Nauczcie się inerpretować emoty. Edytowane 2 Czerwca 2006 przez Grinch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 mi przysłali ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Mi narazie nie, może przyjdzie w tygodniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...