Skocz do zawartości
tomek123

Grafa

Rekomendowane odpowiedzi

Siema

Mam problem z kupieniem karty graficznej.

Mam nadzieje ze cos poradzicie.

Musze kupic karte graficzna do 500zl(wiem ze fundusz nie wygorowany ,ale co zrobic)

Bedzie ona wspolpracowac z plyta asrock p4i65pe i cCeleronem 2,66Ghz.1gb RAMU.

Chodzi o taka karte ktora nie bedzie sie zabardzo stawiac podczas grania.

Prosze o szybka odpowiedz..to bardzo pilne.

Z gory dzieki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie moge tam wlesc .trzeba sie rejestrowac.Soprawa jest taka ze karta nie bedzie kupowana z netu tylko prosto ze sklepu.Czy cena w sklepie tez jest 499??

Raczej nie bedzie wyzsza i to sporo, zreszta zalezy od marzy sprzedajcego.

Jezeli chodzi o arche z allegro to zaufany sprzedajacy mozna kupowac bez obaw.

EDIT: za 434,66zł Arche ma ja w sklepie.

Edytowane przez Kas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na allegro ten GEFORCE 6800 GS 256MB kosztuje jakieś 700zł a on ma tylko 500. a jak chce 6800 to albo 6800 albo 6800XT bo one są do ceny 500zł

ps chyba że ci chodzi o GEFORCE 6800 GS 128 MB to inna sprawa bo te na allegro są w okolicy 500zł

Edytowane przez HA98M

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na allegro ten GEFORCE 6800 GS 256MB kosztuje jakieś 700zł a on ma tylko 500. a jak chce 6800 to albo 6800 albo 6800XT bo one są do ceny 500zł

A czy ja mowie o 68GS 256MB :mur:

chodzilo wam o ta karte?

128mb

Tak przynajmniej mi Edytowane przez Kas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak przynajmniej mi

mozesz cos powiedziec o tej karcie?czy oplaca sie ja kupywac i czy nie jest to zlom.Nie za bardzo kumaty jestem w tych sprawach (szczerze mowiac to rozrozniam karty tylko po ilosci pamieci).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak będzie dostępna u niego w sklepie to cena będzie wyższa pewnie tak z 50zł tylko ten G6800Gs musi mieć szynę 128bit bo tylko z taką szyną na allegro są po 500zł

Co nie zmienia faktu ze bedzie wydajniejszy od 66GT dostepnym w podobnej cenie.

mozesz cos powiedziec o tej karcie?czy oplaca sie ja kupywac i czy nie jest to zlom.Nie za bardzo kumaty jestem w tych sprawach (szczerze mowiac to rozrozniam karty tylko po ilosci pamieci).

Moge Ci powiedziec tyle ze lepszej nowej karty za taka cene nie wyrwiesz. Ilosc pamieci nie zawsze jest adekwatna do wydajnosci karty. Edytowane przez Kas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co nie zmienia faktu ze bedzie wydajniejszy od 66GT dostepnym w podobnej cenie.

Moge Ci powiedziec tyle ze lepszej nowej karty za taka cene nie wyrwiesz. Ilosc pamieci nie zawsze jest adekwatna do wydajnosci karty.

dzieki tylko tyle chcialem wiedziec.Co byscie proponowali zamiast tej karty jakbym mial inna do wyboru to jaka brac?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak przynajmniej mi

sorki ale nie wszedłem do pierwszego linku przegapiłem go. a tak na marginesie możesz żeż napisać o jaki model Ci chodzi czy o 128Mb czy 256Mb albo 512Mb :-P na pewno to nioe zaszkodzi i nie będzioe dochodziło do takich dyskusji jak ktoś przegapi link :-P pozdro i sorki ale każdemu się może przytrafić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sorki ale nie wszedłem do pierwszego linku przegapiłem go. a tak na marginesie możesz żeż napisać o jaki model Ci chodzi czy o 128Mb czy 256Mb albo 512Mb :-P na pewno to nioe zaszkodzi i nie będzioe dochodziło do takich dyskusji jak ktoś przegapi link :-P pozdro i sorki ale każdemu się może przytrafić

Spoko :) Wychodze z zalozenia ze link jest po to by na niego klikac :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bierz tego 6800GS nie będziesz żałował jeszcze jak go wykęcisz to masz karte jak talala za taka kase to tylko brać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi