artros Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 musze kupic kompa do biura mam na to hmmm 1500 w tej cenie musi zmiescic sie windows no i niewiem co wybrac amd 754 czy jakies celki (wogole sie na celkach obecnych nieznam) grafa zintegrowana powinna byc- jesli amd to pewnie wezme asrocka k8nf4 z gf6100 dysk 80 sata (czyli najtanszy jaki bedzie) obudowa byle co bo zestaw pradozerny nie bedzie a i tak nikt go podziwial nie bedzie windows oem ( tylko niewiem czy home czy media center) ram byle co byle 512 i sie nie gryzlo icon_wink2.gif flop byle co :> nagrywaja benq 1650 to chyba wsio zestaw moze nieszczegolny ale o niebo lepszy od obecnego pII400 :] poradzicie cos ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teps86 Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 A może wybierzesz cos z tego co tu proponują? Myślałem konkretnie nad Intelem Integra. Wychodzi poniżej tysiąca za sam zestaw + Winda ok 350. I jeszce reszta na pifko;p zostaje! A co do samego systemu to myślę że do pracy biurowej lepszy będzie Home od Media Center. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiMR Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) Jak cokolwiek do biura to może cos takiego: Celeron za 1316 z preinstalowanym WinXp Home http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=26031 Edytowane 30 Maja 2006 przez KiMR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...