kaja45 Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 :D Witam mam problem z komputerem od kolegi , a dokładnie :( z tunerem telewizyjnym MPEG TV Station PCI firmy KWorld opartym na chipsecie Philips 7134. Problem polega na tym, że karta zawiesza system (totalnie potrzebny jest twardy reset komputera) Windows XP Home Service Pack 1 w momencie puszczenia obrazu na pulpit monitora. Sprawdzałem różne sloty PCI, ściągnąłem najnowsze drajwery do tej karty i to samo. Konfiguracja: Intel Pentium 4 2 GHz, płyta EPOX 4PEA+ na Intelu 845PE, grafika ATI Radeon 9000, 512 MB PC333, dysk Maxtor UDMA 133 80 GB. :?: Tuner jest 100 % sprawny, ponadto sprawdziłem na innym komputerze tyle, że na W98 i działał bez zarzutu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskuła Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Spróbuj w opcjach karty zmienić jedną rzecz: przełącz sposób wyświetlania z primary na tę drugą możliwość. Moje info jest lakoniczne z tego powodu, że nie pamiętam dokładnie nazwy tej opcji, a zmieniałem ją u kumpla i pomogło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaja45 Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Właśnie się zawiesił, przełaczyłem tryb wyświetlania na Primary Surface i zawiesił się, wcześnie był na Overlay Surface. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...