[Shinigami] Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Problem jest taki, że gdy chodze po necie i otworze np. 8 zdjęć na raz w formacie 1024 to komp tak muli że czasami nawet przeglądarka zdycha :/ CZego to może być przyczyna ? A skoro już założyłem nowy temat to jeszcze niech ktoś mi powie dlaczego w czasie włączania kompa po wybraniu profilu jest zwiecha ? nie u mnie, nie kręcony, niedawno formatowany komp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 jak napiecia ? jaki komp ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Problem jest taki, że gdy chodze po necie i otworze np. 8 zdjęć na raz w formacie 1024 to komp tak muli że czasami nawet przeglądarka zdycha :/ CZego to może być przyczyna ? A skoro już założyłem nowy temat to jeszcze niech ktoś mi powie dlaczego w czasie włączania kompa po wybraniu profilu jest zwiecha ? nie u mnie, nie kręcony, niedawno formatowany komp. co do pierwszego: zobacz ile w tym czasie przegladarka zabiera pamieci, zaloze sie ze sporo i przez to takie 'mulenie' a co do drugiego to zbyt malo informacji ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 co do pierwszego: zobacz ile w tym czasie przegladarka zabiera pamieci, zaloze sie ze sporo i przez to takie 'mulenie' a co do drugiego to zbyt malo informacji ;) Wg menegera zadań jakieś 80 000 K to raczej nie wiele przy 1024 MB ramu :) Oblece raz ad-aware ale niedawno to robiłem, jak będzie więcej czasu to dam O&O defrag. lukasrz - o napięcia nie pytaj bo u mnie jest spoko a u kumpla nie wiem ale po formacie było spoko, pewnie sam coś popsuł. Nie mówie żebyście dali konkretną przyczyne tylko kilka opcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) z tym zwisem podczas logowania: jesli ma zamontowany dysk sieciowy ktory podczas podnoszenia windy nie jest dostepny to powstaje jest taki zwis Edytowane 30 Maja 2006 przez HiPhO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Jaka przegladarka? [; Wlaczona pamiec wirtualna? Bawiles sie w sterownikach grafiki? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Jaka przegladarka? [; Wlaczona pamiec wirtualna? Bawiles sie w sterownikach grafiki? [; FireFox, Tak na 600MB, tak 87.25 nvidia ( tzn nie z-tweak czy coś :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 600mb wirtuala? O_o Deko nie za malo? 1xIlosc ramu chyba jest wartoscia graniczna? [; Ustaw stala wartosc sugerowana przez m$ [; Update. A jak wyglada sprawa przy przegladaniu Opera? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) 600mb wirtuala? O_o Deko nie za malo? 1xIlosc ramu chyba jest wartoscia graniczna? [; Ustaw stala wartosc sugerowana przez m$ [; Update. A jak wyglada sprawa przy przegladaniu Opera? [; Wg poradnika do poprawiania WXP to 600 wystarcza :) Opery nie używam :) Sprawa się komplikuje bo jak oglądam na kompie foldery z bardzo dużą ilością fot to też jest nie za fajnie :/ Edytowane 1 Czerwca 2006 przez Shiningami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Witam mam 2GB fizycznej i 2GB page folder "obrazki" kolo 1GB w ACDsee kolo 1 min. odswiezanie ( pliki *.jpg wielkosci liczonej KB 10-500 ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Problem rozwiązany, w moim przypadku firefox potrzebował sterowników WHQL 91.47 ForceWare. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 A zwiecha przy logowaniu? Też miałem coś podobnego, tylko leciał reset. Pomógł formacik + inne sterowniki płyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 A zwiecha przy logowaniu? Też miałem coś podobnego, tylko leciał reset. Pomógł formacik + inne sterowniki płyty. Komputer był zasyfiony to łatwiej było zrobić format niż męczyć się ze scandiskiem i takimi tam używają dwóch twardzieli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...