DaRoN Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) Jesteśmy na nowym forum. Moze by tak stworzyć nowy team, albo chociażby zmienić nazwe dotychczas istniejącego na PurePC.pl :idea: Edytowane 1 Czerwca 2006 przez DaRoN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Może jakis nowy team...Tylko co bedziemy liczyc?;> Jakas reklama na glownej serwisu i uzbiarałoby sie ludkow do liczenia.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Może jakis nowy team...Tylko co bedziemy liczyc?;> Jakas reklama na glownej serwisu i uzbiarałoby sie ludkow do liczenia....Ja sądze, że nowy team SETI@home na BOINC. Bo cóż tu innego liczyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 No to nic tylko zaczac reklamowac nowy team wsrod ludzi i liczyc na przyplyw maszynek do liczenia [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 A może UD? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 A może ktoś mi przybliżyć zagadnienie tego, bo jakoś czytałem i nie zrozumiałem, co trzeba mieć i ile?? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 A może jakieś klany w BF nap PurePC :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 tez bym sobie coś policzył na moich dwoch padlinkach, byleby to było proste w obsłudze, samo sciagało pakiety i podczas obciązenia cpu np. grą zmniejszałoby poziom uzywania procka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Ja tam sobie mogę liczyć na drugim rdzeniu jak co a na jednym pracować :) jestem chętny :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) ja sobie licze pod nickiem Niemiec: http://setiathome.berkeley.edu/hosts_user.php?userid=291884 ale nie widze przeszkod zmiany nicka jak sporo ludzi sie dolaczy :D jak ktos jest chetny do przylaczenia sie to mail druzynki to: niemczuk[at]poczta[dot]onet[dot]pl sciagamy: http://einstein.aset.psu.edu/download/boin...ws_intelx86.exe pozniej dolaczamy do projektu SETI: http://setiathome.berkeley.edu/ i przy dolaczaniu do teamu podajemy maila ktorego podalem wyzej. i to chyba wsio EDIT: haselko do teamu to: boinc_pure zapraszam wszystkich :D Edytowane 1 Czerwca 2006 przez Niemiec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 No to panowie dlaczac do nas, ja juz licze z Dojczem teraz pora na WAS!! ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 nazwa teamu juz zmieniona na cos bardziej odpowiedniego :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Jak liczymy to liczymy :P Niech mój sempron będzie z wami :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 No to do dziela [; Moj Pentak juz liczy dla teamu . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 :P Moj semp juz tez chyba liczy ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 No i gites. Teraz jakiś miły moder mógłby wyczyścić dział SETI itepe ze zbędnych tematów, lub je dobrze poedytować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) Moderatornia chyba rzadko tu zagląda ;( Ja swoje mini-faq już wyedytowałem Edyta: BOINCstats nie widzi zespołu PurePC.pl... Edytowane 1 Czerwca 2006 przez Barthezzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) team dzisiaj dopiero powstal tak samo jak zmiana nazwy druzyny. pewniew ciagu kilku dni sie pojawi. pelne spoko ;] tu jest link do calego teamu jak ktos nie chce pode mna liczyc [; zapraszam do przylaczania sie do duzego teamu lub druzyny: http://setiathome.berkeley.edu/team_displa...p?teamid=126291 Edytowane 1 Czerwca 2006 przez Niemiec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Dołączyłem sie do team'u. Jednak moja maszyna licząca pozostawia sporo do życzenia :/. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 (edytowane) już sie liczyło dla tweak to będe na pure... semp 2800+ @ 2500mhz to nie demon ale i tak w porownaniu z xp 1.54 ghz to istny demon :wink: nie ma jakiejś optymalizacji pod amd moze? Edytowane 3 Czerwca 2006 przez 99tomcat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 (edytowane) Jedyne co znalazłem to optymalizacja SETI pod wersje 4.11 a mamy już 5.15. Edytowane 3 Czerwca 2006 przez Barthezzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 jaj mam takie cos: Enhanced_5.12_IPP_AR_FPOPS_SSE3.zip ale miejsce skad to sciaglem juz nie dziala, nie wiem dlaczego.... szukaj wersji zmodywikowanych seti enchanced :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 To jest dobry plik pod enchanced, nawet jest pod amd tylko, że na linuxa :) Na winde potrzeba pliku 5.15. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Wiesz....ja tam nie wiem, ale tego uzywam :) Mimo ze pisze iz to 5.12 to pisze w boinc ze to 5.19 ... Jakos dobrze dziala jak na linuxowa wersje pod winda.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 jak jeszcze ktos zarzuci linkiem skąd tą z sse3 zassac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 To jeż też wchodzę do teamu, może się na coś przydam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) ZAPRASZAM TUTAJ PELEN OPIS I LINKI! :)))) Edytowane 4 Czerwca 2006 przez Saimek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Hmm po wrzuceniu tej zoptymalizowanej wersji liczy mi 1 wu przez 2 sekundy :| wtf? Albo dostałem takie krótkie wu... chociaż w to wątpie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) Masz bledy jakies na pewno... i Ci marnuje UNITY!!! Zatrzymaj to narazie.. SPRAWDZ czy wrzuciles wszystko dobrze zgodnie z instrukcja! app_info.xml i rozpakuj plik z aplikacja do projects/setiatthome.berkeley.edu/ a nie do glownego boinc patrz: <core_client_version>5.4.9</core_client_version> <message> CreateProcess() failed - The system cannot find the file specified. (0x2) </message> taki masz bląd.... to znaczy ze nie wrzuciles pewnie app_info.xml albo nie wrzuciles dobrze pliku z seti!!! Barthezzo: jakbys mogl wrzuc ta instrukcje do mini poradnika na gorze ekranu w sumie reszte rzeczy wywal z tamtego posta bo juz nie ma Seti innego niz enhanced. A ta moja instrukcja i pliki sa do enhanced. Przerzuc je tam jak mozesz i napisz ze to optymalizacje pod enhanced nowe ;) Edytowane 4 Czerwca 2006 przez Saimek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 chyba jest maly problemik. 2 razy sciagalem: Enhanced_5.12_IPP_AR_FPOPS_SSE3.zip ( 506,77k ) Liczba pobrań: 1 BOINC_5.5.0_SSE2.zip ( 388,58k ) Liczba pobrań: 2 i 2 razy daje mi, ze balad archiwum :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...