XwA Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 dobra zainstalowalem.. gdzie spawdzic czy jestem w waszym teamie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 dobra zainstalowalem.. gdzie spawdzic czy jestem w waszym teamie? za pare godzinek doda Ciebie tutaj: http://setiathome.berkeley.edu/team_displa...p?teamid=126291 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 hehe chyba cos mnie nie widac nadal mozesz podac ktorego linka trzeba tam wkleic przy podpince do teamu? bo chyba licze na konto tweaka :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 link do teamu post wyzej a tu bezposredni do dolaczenia do PPC http://setiathome.berkeley.edu/team_join_form.php?id=126291 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) ok chyba wszystko dziala i cos tam sobie liczy ;) p.s. czy ktos bedzie robil jakies statystyki jak to bylo przy liczeniu starego seti? :> Edytowane 12 Czerwca 2006 przez XwA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 No i też sobie już mieli... Aktualnie D805 na skromnym 3,2GHz, ale zawsze. Za 2 tygodnie już powinno być wyżej no i prawdopodobnie dojdzie coś do zestawu (Semp 3000 + Winnie 3000 nieco OCnięte...). Dla dobra kolektywu, jak to mawiali :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 @XwA statystyki sa dosc rozwiniete na oryginalnej stronie boica wystarczy poszperac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free' Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Ja najczęściej korzystałem ze statsów na tej stronie. Niestety ostatnio serwer padł i już dosyć długo go nie "podnoszą". Zaletą była aktualizacja statsów co 2 godziny. Trochę rzadziej aktualizowana ale również interesująco wyglądająca (dodatkowo można podejrzeć przyjścia/odejścia uczestników z różnych teamów) jest ta stronka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) co do aktualizacji - mam gdzieś konto seti ze sporą ilością policzonych wu z tym że: jest ono ze starego klienta (z przed bionica), jest w timie lisiego grodu... ;] Jak uda mi się odzyskać pass to się przeniosę, a czemu nie ;] o tu pozostałości po preżnej niegdyś drużynie ;) Edytowane 21 Czerwca 2006 przez forest kila zbila Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 pozostałości po preżnej niegdyś drużynie ;)Hehe to prawda :lol2: Tweak: Members (with AND without Credit) 343 - Recent average credit 1,064.64 PurePc: Members (with AND without Credit) 34 - Recent average credit 6,724.40 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free' Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 PurePc: Members (with AND without Credit) 34 - Recent average credit 6,724.40Te 6k to mało odzwieciedlający RAC, bo codziennie robimy teraz ponad 10k, więc na pewno będzie jeszcze rósł. Team , który powinien być naszym celem ma 24.500 więc jeszcze sporo pracy przed nami, ale myślę że sobie poradzimy z takimi wymiataczmi jak na tym forum B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Te 6k to mało odzwieciedlający RAC, bo codziennie robimy teraz ponad 10k, więc na pewno będzie jeszcze rósł. Team , który powinien być naszym celem ma 24.500 więc jeszcze sporo pracy przed nami, ale myślę że sobie poradzimy z takimi wymiataczmi jak na tym forum B)Zauważ, że mamy tylko 34 userów i może koło 43-45 kompów. To stosunkowo mało jak na taki RAC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 mamy malo kompow, ale jakie to as kompy :D zauwaz, ze sporo jest dwurdzeniowek, co fajnie widac w ktorychs statsach, ze ilosc klientow jest znaczaco nizsza od iloci logical cpu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free' Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zauważ, że mamy tylko 34 userów i może koło 43-45 kompów. To stosunkowo mało jak na taki RACHostów mamy trochę więcej bo ponad 80 tutaj info.Ale to i tak bardzo dobry wynik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) blah ;] doszedł meil od seti więc się dołaczyłem ;) bede 10ty ;] pewnie kila dni.. Edytowane 22 Czerwca 2006 przez forest kila zbila Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sew Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 No to po 6 dniach jestem 28, mam nadzieje ze na tym nie poprzestane a sa szanse ze bedzie lepiej bo najprawdopodobniej we wrzesniu bedzie x2 i akademik :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 (edytowane) Też coś se tam policzę . Dołączyłem z moim blaszakiem do teamu :) , rumak stara sie jak moze ale cos mu idzie jak krew z nosa to liczenie. Edytowane 26 Lipca 2006 przez Gregor1230 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 zainstalowales optymalizacje?!:) jezeli nie to w topicu o optymalizacjach moj ostatni post ;) nic prostszego. Sciagasz 2 rzeczy odpalasz i sie wszystko samo robi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 (edytowane) Dużo wiecej daje ta optymalizacja w porównaniu do poprzedniej (tej w ktorej trzeba było sciągac kilka plików i zgrywać)? Edytowane 26 Lipca 2006 przez grzesiu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Nie.. nic w sumie. Ale latwiej sie instaluje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...