Krydor Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Mialem kupic plytke Abita IS7 ale niestety fundusze nie pozwalaja.Jedyne na co mnie stac z chipsetem 865PE to Asrock P4i65PE(147zl).I teraz powiedzcie mi jaka jest wlasciwie roznica miedzy np Asrockiem i tym Abitem(wiadomo ze cena);Abit ma lepsza renome.ale plyty sa bardzo podobne ,tyle samo gniaz pamieci jest dzwiekowka,jakis lan itp.Wiec w czym roznica? Dodam ze plytka potrzebna tak na okolo rok,potem bedzie kasa i przesiadam sie na AMD,wg mnie nie warto inwestowac juz w s478.Ogolnie kompa uzywam do wszystkiego-duzo gram i licze na niezla wydajnosc w grach.Sadze ze bedzie roznica skoro mam Asusa P4S533 na slabiutkim chipsecie SIS 645DX. Jaka jest wasza opinia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) roznicy w grach raczej po zmianie plyty glownej nie zanotujesz zadnej.... Juz proponowalbym Ci sprzedac tego Ti 4400, dolozyc kase i kupic albo R9550 i go krecic albo GEF 6600 od Asusa za 320zl Edytowane 30 Maja 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Kolega ma tego asrocka i śmiga jak szalony, aż sie sam zdziwiłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...