Iczka Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Szukam programu za pomocą którego mogłabym nagrać no to, co leci w radiu uruchomonym przez winampa, albo dźwięk z odtwarzanego aktualnie filmu. Kiedyś miałam coś takiego, ale nie pamiętam jak się ten program nazywał i nie mogę go teraz znaleźć... Prodzę Was mądrzejszych o pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 dobry jest sound forge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 do zgrania strumienia dźwięku z radia wystarczy wtyczka (StreamRipper) do winampa... ewentualnie inny program... tutaj znajdziesz linki. http://stefe.webpark.pl/free-soft-linki/inet-lan/radio.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iczka Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Konkretnie chodzi mi o to aby nagrać coś co jest odtwarzane właśnie za pomocą winampa, niekoniecznie będzie to audycjha radiowa ale np jakiś utwór Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) no to z radiem już wiesz jak. Edytowane 30 Maja 2006 przez stefe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iczka Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 to może z innej beczki: Czy ktoś z Was wie jak zmienić tonacje utworu w mp3? Albo w jakimś innym formacie...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Pitch UP/Down?? 4Winamp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...