jonathan Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 A co powiecie o tym cudzie. Lekko przyprawiony czosneczkiem podawany z jajeczkiem :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Miodzio :* Bardzo lubie szpinaczek, z czosnkiem, troche mleka, jajeczko i jest prawdziwe niebo w gębie! Moja mamuśka robi naprawdę dobry szpinak :rolleyes: Nie wiem dlaczego panuje stereotyp, ze szpinak jest fe i be, przecież do swojskiego obiadku, to jest pozycja niemal że obowiązkowa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Szpinaczek też lubie, moja babcia robi dobry z jajkiem. A rybki też tym nie pogardzą, daje im zawsze cały sparzony liść, na drugi dzien rano go juz nie ma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) Nie lubię. Taka postać "papki" jest odrażająca. Ale w "liściowatej" postaci... :blurp: Edytowane 30 Maja 2006 przez v.e.n.o.m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Ja wlasnie wole ta papke. Chyba zaraz uderze do sklepu i o 22 bede sie obrzeral ta roslinka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) A jak zacząłeś jeść szpinak ? Czy ta forma papkowata Cię nie zraziła ? :D Będe musiał sięprzełamać i spróbować tej papki ;P » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Ostatnio na lekcji języka polskiego miałem opowiadanie w którym występował szpinak :plum: Edytowane 30 Maja 2006 przez v.e.n.o.m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Normalnie. Lubie warzywa. Brokuly, szpinak, kalafior. Uwazam to za swietne dodatki do mies. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Ja też barzdo lubie warzywa, w przeciwności do mięs :D Mięso jem sporadycznie, ale kalafior z bułką tartą lub brokuły..... ehhhh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Kalafior jest wypas, moge nawet sam bez niczego go zejsc ;] zazwyczaj jak mamuska zrobi obiad z kalafiorem to przed obiadam juz polowe objem;]]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 No to zrobiliscie mi 'smaka'. Ide robic mielone z ziemniaczkami i szpinakiem ;) btw. polecam ta strone - warto wiedziec co sie je. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Mmm... kalafior :) surowy jest najlepszy, za gotowanym nie przepadam ale zjem jak już jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Normalnie. Lubie warzywa. Brokuly, szpinak, kalafior. Uwazam to za swietne dodatki do mies. Brokuły i brukselke zrozumiem, ale szpinak nie przejdzie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 szpinak taki sobie za bardzo za nim nie przepadam za to kalafior jest pyszny, po za tym bardzo lubie szparagi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 tez lubie, ale raz sie jednym szparagiem prawie udusilem i ostatecznie wysmarkalem go przez nos (maly byl) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 tez lubie, ale raz sie jednym szparagiem prawie udusilem i ostatecznie wysmarkalem go przez nos (maly byl)Obrzydliwość :D Też lubie sobie kalafior pochrupać (czyli jeść nieugotowany) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 brokuly r0x, szpinak mi jednak troche trawa traci nie wiem czemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 szpinak smakuje jak trawa blee :P ale fajna bajka kiedyś była, że koles wcinał tą trawke i był silny pamięta ktoś tytuł?:DDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 szpinak smakuje jak trawa blee :P ale fajna bajka kiedyś była, że koles wcinał tą trawke i był silny pamięta ktoś tytuł?:DDD Popay czy jakos tak :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Pamiętam ! Taki marynarzyk sobie walczył z jakimś gostkiem tak ? To to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) "i'm Popeye, the sailor man" _ EDIT: W filmie Loaded Weapon jest postac Popeye'a przez moment ;) Edytowane 4 Czerwca 2006 przez SlowsilVa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 "Ohhhh Popeye my heroooo" Chyba sobie zaraz zrobie porcyjke tej jak to ktos nieuswiadomiony nazwal "trawy" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Ja lubie zupe szpinakowa z jajeczkiem ;) Pod inna postacia szpinaku nie jadlem :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 A taki duzy makaron wypchany szpinakiem i zatkany serem zoltym?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 A taki duzy makaron wypchany szpinakiem i zatkany serem zoltym??Niestety nie mialem przyjemnosci tego skosztowac. Nie powiem "brzmi" smakowicie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Pierwszy raz szpinak jadłem u babci :) z makaronem (łazanki) wypasss ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Pewnie ze wypas. Szkoda ze obok duzej ilosci zelaza i witamin ma tez szkodliwe wlasciwosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...