X800 Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Witam, Wpadł mi do głowy pomysł, żeby na prezent zrobić koszulke z prasowanką. Kupiłem kartkę, ale nie wiem za bardzo jak się do tego zabrać. Czy wystarczy do wydruku np. word? Czy żeby poprawnie to wydrukować trzeba zaznaczyć Lustrzane Odbicie?? Z jaką temperaturą najlepiej to wprasować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 http://www.prasowanki.republika.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X800 Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 http://www.prasowanki.republika.pl/Sorry, ale nie ma tam odpowiedzi na pytanie jak drukować. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Lepiej na allegro kupic koszulke razem z nadrukiem za 20zl. Przynajmniej nie spierze sie po pierwszym praniu (ani drugim, trzecim czy dziesiatym ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remy Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Prasowanki to shit. Po praniu będzie to tragicznie wyglądać. Szkoda koszulki. Lepiej kupić gotową, albo przejść się po mieście i poszukać punktów poligraficznych z ploterem i taką maszynką do robienia nadruków. Ew. www.montownia.pl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 ja robilem wprasówke na papierze emtec. wychodzi tylko na białych koszulkach, innego koloru koszulki nawet nie prubój.. zrobilem na czarnej - byla do wyrzucenia. Tez jak koledzy bardziej bym polecal jakąs firmę. bo te papiery są beznadzejne. Co do trwalosci, to na koszulce trzyma sie, po 10-15 praniu plowiejo do ok 50% swojego oryginalnego nasycenia, ale potem juz dalej sie nie psuje.. ja mam takie koszulki po 2-3 lata i w miare logo trzymają.. kolor niebiesko zielony - to tez moze wazne .. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Do czarnych koszulek sa specjalne papiery, moze dlatego Ci nie wyszlo. Inna rzecz, ze na czarnej trzeba sporo kombinowac z doborem logo - drukarka nie drukuje bialego koloru ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 www.spreadshirt.net (po polsku też) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2505525 kupilem u tego goscia 2 koszulki z nadrukiem i jestem zadowolony, nic nie schodzi itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 www.spreadshirt.net (po polsku też) Bo to firma zalozona przez polaka, dlatego po polsku :] Bylo wywiad z nim kiedys w tvn. tak btw B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Ja polecam www.montownia.pl wszystko full wypas i koszulki b. dobrej jakosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turixon Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 ja mam takie pytanie: ktoś z was oglądał How High? jeśli tak to bedziecie wiedzieli o czym mówie. Był tam pewien murzyn na przyjęciu, i miał szarą bluze z długim rękawem z prasowanką a'la SMOKING. zajebiście to wygląda. i mam pytanie czy ktoś widział takie bluzy bluzki koszulki na sprzedarz ? czekam na odp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferges Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 a wie ktoś może jak usunąć prasowankę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Wedle mojej wiedzy nalezy kupic nowa koszulke ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...