bedzio1001 Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Witam Mam pytanie : Mianowicie czy mozna kupic sam wiatraczek do tego coolera????? (rys.nizej) POZDRO PS:Mysle ze wybralem dobry dzial... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 A ja myśle o dziale o chłodzeniu..... :D Co do wentyla to wątpie.... chyba że ktoś używa radiatora a wentyl mu leży - to muisłbyś troche ludzi popytać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teps86 Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 A ja bym spróbował napisać do dystrybutora Pentagrama czy nie sprzedadza Ci nowego samego tylko wiatraka. Na pewno mają do tego dostęp i może jak sie ich grzecznie poprosi to odsprzedadza jedną sztuke;p Moin zdaniem spróbowac warto - najwyżej powiedza nie;( Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Tylko mogą powiedziać taką kwotę, że cały na allegro siętaniej kupi :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedzio1001 Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) Tylko mogą powiedziać taką kwotę, że cały na allegro siętaniej kupi :] Wlasnie tego sie obawiam... :mur: :mur: :mur: PS: A do kogo to napisac na http://www.pentagram.pl/kontakt/index.php? bo tam sa rozni ludzie od roznych spraw. Mysle ze do pomocy technicznej...a Wy??? Edytowane 30 Maja 2006 przez bedzio1001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) a moze zaczep kogos na gg (kogos z pentagrama) i sie spytaj do kogo napisac w tej sprawie :lol: /powiedzieli mi zeby zadzwonic w tej sprawie do pomocy technicznej. (022) 338 90 30 'powodzenia :P Edytowane 30 Maja 2006 przez rafifeo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teps86 Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Ja bym wysłał 2 identyczne mejle, jednego do serwis@mmv.pl a drugi do pomoc@mmv.pl technicznej (z resztą pewnie i tak obydwa mejle słyną do tej samej skrzynki;) Albo mi sie wydaje albo ktoś kiedyś na forum tez chciał kupić jakiś wentyl od Pentagrama i serwis chciał od niego ok. 30 PLN. Ale moge się co do tego mylić. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedzio1001 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Niestety nie maja narazie dostepnych wiatraczkow :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Szkoda :( POZDRO PS:temat chyba do zamkniecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...