ZEUS Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zafarbowałem obudowe sprayem (nie wazne jaki taki do wszystkiego) nawet fajnie to wyszło ale ja chciałem coz zajebistego Więc moje pytanie brzmi Jakiej firmy Spray kupic aby zafarbowac obudowe! tez mam inę pytanie poniewarz Biały monitor nie pasuje i tez go zamaluje wie ktoś gdzie mozna kupic naklejki firmowe "DELL"? "Trinitron" juz sam namaluje :twisted: Moze było jakis taki temat ale nie moge znaleść taki cos no i prosze sie nie ciepiac :-) bo nowy ze mnie uczestnik i na dodatek z Grecji więc nie bardzo po polski mówię :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZEUS Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Fotki juz jak skończe :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Kup spray do metalu i podkład tez do metalu, a jak bedziesz malował monitor to podkład do plastiku i spray do plastiku i będzie zajebiście :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...