Skocz do zawartości
Gość Antar1us

Zmiana Wielkosci Liter W Nazwie Tematu

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Antar1us

Witam!

Czy jest mozliwe, aby zmienic, zeby po nadaniu tytulu tematu, np: PPC, nie zmienialo sie na Ppc ?

Nie jest to zaden problem, ale nurtuje mnie ta kwestia, bo w ostatnim czasie kilka osob pytalo w innych tematach w tej sprawie [;

Pozdrawiam

Antar1us

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Lemon-Cola

Jezyk forum ? Jesli tak to w kazdym okienku na forum znajduje sie po lewej stronie, na samym dole.

co slepemu po oczach;)... dzieki zią

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wracając do tematu z początku topika, to może jednak dałyby się poprawić trochę algorytm tego mechanizmu - dodać w opcjach forum (w ustawieniach usera), czy chce aby działała ta korekcja.

Szczerze mówiąc ostatnio takie tytuły "eLo mŁoDzIeŻoWe" widziałem na testowym, ale to było bardzo dawno temu. Obecnie raczej się ich nie spotyka i myślę, że korekcja nie jest aż tak potrzebna. Poza tym jak ktoś dostanie trochę %, to odechce mu się zabaw z Shiftem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czesto jest jednak tak, ze ludzie naduzywają KRZYKU w tematach.

Ale zeby dalo sie pisac wyrazy z uzyciem WYLACZNIE malych liter. Nadal ograniczy to robienie balaganu, a beda dopuszczalne opcje:

- wyraz zaczyna sie wielka litera

- wyraz zaczyna sie mala litera

i wszystkie pozostale sa male.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi