Tomas Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 divXG400 -http://www.tac.ee/~prr/videoutils/ DivxG400 powoduje, ze dzwiek w filmach szelesci. Co z tym zrobic? czy u Ciebie sie tez tak zachowuje? Bez niego dzwiek jest odtwarzany poprawnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 divx 5.02 i subedit jest the best czasami wgrywam AC3 do filów w dolby digitl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nygas Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 u mnie nie ma zadnego problemu z dzwiekiem przy wlaczonym divxG400, nie mam pojecia czemu u Ciebie tak sie dzieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bones123 Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Ja dostałem wczoraj Spiderman'a. Byłem happy bo podobno wersja mpeg z jakością DVD na 5 kanałow. W sumie mogłbym uwierzyc bo zajmuje ponad 2 gigsy. Ale za cholerę nie mogę go otworzyć w "Debeściaku" (Bestplayer) , ani w vplayerze. soft mam na czasie i kodeki:3.11-5.2, smr, mscodecs i cały czas wszystko śmigało aż miło. Po przesiadce na xp pojawiły sie drobne klopoty , ale wymagało to nowszych kodeków i dalej ok. HELP I WANT MY SPIDERMAN!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Najszybszy jest Koala Film Player 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Ja dostałem wczoraj Spiderman'a. Byłem happy bo podobno wersja mpeg z jakością DVD na 5 kanałow. W sumie mogłbym uwierzyc bo zajmuje ponad 2 gigsy. Raczej watpliwe bo jedyny format (jaki znam) z obsluga dzwieku 5+1 to Corona ze stajni malegomiekiego :)) http://www.microsoft.com/windows/windowsme...gen/default.asp link dla ciekawych :) A co do odczytania tego to nie wiem ale moze wrzuc divx5.02 zmien rozszerzenia na avi i sprawdz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...