acp___ Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Mam parę dni nową nagrywarkę DVD Pioniera, nie mogę dać testu jakości dysku, tzn. wchodzę i niemożna dać opcji "Początek" w Lite-Onie (moja druga nagrywarka DVD) ta sama płyta i można :/ DVR-111BK - wgrałem najnowszego firmwera ze strony Pioniera nie kumam o co chodzi, to już drugi raz się złożyło tak ... jedną plytkę udało mi się puścić w Pionierze test prędkości odczytu można puścić bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcus777 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) Mam parę dni nową nagrywarkę DVD Pioniera, nie mogę dać testu jakości dysku, tzn. wchodzę i niemożna dać opcji "Początek" w Lite-Onie (moja druga nagrywarka DVD) ta sama płyta i można :/ DVR-111BK - wgrałem najnowszego firmwera ze strony Pioniera nie kumam o co chodzi, to już drugi raz się złożyło tak ... jedną plytkę udało mi się puścić w Pionierze test prędkości odczytu można puścić bez problemu Pioneer DVR-111 / D / BK / DBK / XLA / oraz Asus (Asus jest to OEM Pioneera DVR-111) nie jest w pełni obsługiwany przez Nero CD/DVD Speed więc na tym napedzie za wiele nie potestujesz. :sad: Jak masz jeszcze w kompie tego LiteOna to na nim testuj nagrane płytki CD/DVD np. programem K-Probe. Na zagranicznych forach czy na polskich nagrane płytki testują na 3 nagrywarkach, bo pokazują miarodajne,prawdziwe wyniki: Plextor, Benq i LiteOn < na K-Probe > tu masz linka ,tj instrukcja, jak się tym K-probe posługiwać,naprawde fajny programik,bardzo popularny :razz: Krótka instrukcjia do programu K-probe Edytowane 31 Maja 2006 przez marcus777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acp___ Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 yhy ... thx za info śmieszne to trochę no ale cuż zrobić :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...