Skocz do zawartości
acp___

Dlaczego Nie Mogę Puścić Testu Jakości Dysku Dla Dvd

Rekomendowane odpowiedzi

Mam parę dni nową nagrywarkę DVD Pioniera, nie mogę dać testu jakości dysku, tzn. wchodzę i niemożna dać opcji "Początek" w Lite-Onie (moja druga nagrywarka DVD) ta sama płyta i można :/

DVR-111BK - wgrałem najnowszego firmwera ze strony Pioniera

nie kumam o co chodzi, to już drugi raz się złożyło tak ... jedną plytkę udało mi się puścić w Pionierze

test prędkości odczytu można puścić bez problemu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam parę dni nową nagrywarkę DVD Pioniera, nie mogę dać testu jakości dysku, tzn. wchodzę i niemożna dać opcji "Początek" w Lite-Onie (moja druga nagrywarka DVD) ta sama płyta i można :/

DVR-111BK - wgrałem najnowszego firmwera ze strony Pioniera

nie kumam o co chodzi, to już drugi raz się złożyło tak ... jedną plytkę udało mi się puścić w Pionierze

test prędkości odczytu można puścić bez problemu

Pioneer DVR-111 / D / BK / DBK / XLA / oraz Asus (Asus jest to OEM Pioneera DVR-111) nie jest w pełni obsługiwany przez Nero CD/DVD Speed więc na tym napedzie za wiele nie potestujesz. :sad: Jak masz jeszcze w kompie tego LiteOna to na nim testuj nagrane płytki CD/DVD np. programem K-Probe. Na zagranicznych forach czy na polskich nagrane płytki testują na 3 nagrywarkach, bo pokazują miarodajne,prawdziwe wyniki: Plextor, Benq i LiteOn < na K-Probe >

tu masz linka ,tj instrukcja, jak się tym K-probe posługiwać,naprawde fajny programik,bardzo popularny :razz:

Krótka instrukcjia do programu K-probe

Edytowane przez marcus777

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi