Gość 8600GT Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 Witam, na jakim minimalnym napięciu chodzi wam Athlon, bo mi na 1.280 i 2,8Ghz, kto mnie pobije?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleidd Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 tak chyba w windowsie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 8600GT Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Boże, chcesz się założyć, na noc włącze Orthosa, już dzisiaj w nocy śmigał mi 8H i jakoś bez errorów itd. Zazdrościsz?? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleidd Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 przecież te procki miały standardowo 1,35 - 1.4V PS. Ja mam X2 więc .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wormek Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 Mam athlona 3000+ venice s939 tak sie zastanawiam czy kupując AMD Athlon64 4000+ na jądrze toledo (wydatek okolo 130 pln) CZY wydajność peceta sie ziekszy na tyle by to bylo odczuwalne??Pytanie nr 2 ;) czy jest w ogóle sens inwestować w tak już starą platforme...Zastanawiałem sie także nad tą kartą graficzną http://www.esc.pl/product_info.php?cPath=7...roducts_id=4932 przedewszytkim chodzi o gry czy to razem bedzie duzo lepiej smigac jak nalezy?? tak dla ścisłości mam 6600gt podkręcona + 2gb ramu płyta Gigabyte GA-K8NSNXP-939 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Nie wiem dlaczego nikt Ci nie odpisał, ale IMO warto, bo jednak 2 rdzenie to 2 rdzenie, różnica (odczuwalna) jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Mam athlona 3000+ venice s939 tak sie zastanawiam czy kupując AMD Athlon64 4000+ na jądrze toledo (wydatek okolo 130 pln) CZY wydajność peceta sie ziekszy na tyle by to bylo odczuwalne??Pytanie nr 2 ;) czy jest w ogóle sens inwestować w tak już starą platforme...Zastanawiałem sie także nad tą kartą graficzną http://www.esc.pl/product_info.php?cPath=7...roducts_id=4932 przedewszytkim chodzi o gry czy to razem bedzie duzo lepiej smigac jak nalezy?? tak dla ścisłości mam 6600gt podkręcona + 2gb ramu płyta Gigabyte GA-K8NSNXP-939 Tylko, że za cenę tej karty, to on złoży coś na AM2+, X2 jakiś i grafikę. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4RMER Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Po co komu dwa rdzenie: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=383669 :blurp: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 niezle :) jakie V, czym chlodzony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4RMER Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 (edytowane) 100% OC ;) Hmm napięcie... ja wiem, tyloma się bawiłem, że nie pamiętam, obstawiałbym >1,85V, a chłodzenie FC. Edytowane 4 Lipca 2008 przez Narmer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 #2 na hwbocie.... nie dasz rady jeszcze 100 MHz wycisnac? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4RMER Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 (edytowane) #2 na hwbocie.... nie dasz rady jeszcze 100 MHz wycisnac? :) Niestety nie, choć może kiedyś na innym procku może coś się uda, na 100MHz nie ma szans, chyba że na DI. Edytowane 4 Lipca 2008 przez Narmer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...