Sir_emak Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Witam! Czy komus dziala ta plyta z szyna 166Mhz? Mam odblokowany mnożnik na athlonie i plyta sie nie butuje nawet na niskim mnożniku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 jesli wyszukalbys kilka newsow to bys sie dowiedzial, ze plyta ktora posiadasz ma problemy z praca na fsb 333mhz. nie nastawiaj sie, ze wyciagniesz fsb 333mhz i to nie z winy procka ale z winy mobo :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Witam! Czy komus dziala ta plyta z szyna 166Mhz? Mam odblokowany mnożnik na athlonie i plyta sie nie butuje nawet na niskim mnożniku. Bo jesli masz stary revision plyty to nie idzie wiecej jak 152MHz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Przeczytaj sobie co napisalem w tym poscie : http://tweak.unspl.com/forum/viewtopic.php...f3427088f3a7374 Wszystko co mozna bylo powiedziec o tej plycie bylo juz poruszane na forum.SZUKAJ !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 BTW na stronie Solteka ( www.soltek.com.tw ) jest nowy biosik z numerkiem 1.8 z suportem nowych XP'kow na fsb166 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meciuk Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Kup SOLTEKA 75DRV5-C a wszystko pujdzie jak marzenie, ma oficjalne (i sprawdzone)wsparcie fsb166 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CasP Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Hehe... mylicie sie chlopaki... u mnie na SL-75DRV-5 athlonik pieknie smiga na FSB 166... W tej chwili smiga na FSB 190. Maxymalnie na razie smigal na 195. Jakos na czasie sprobuje wiecej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CasP Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 na starym biosie 1.6 tez na fsb 166 chodzil... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meciuk Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 DRV5-c ma zmieniony (czyli nowszy-poprawiony)uklad ICS w stosunku do DRV5 odpowiedzialny o przydzielanie dzielnikow (w tym rowniez 1/5) ten uklad ICS znajduje sie w okolicach gniazda AGP i wyglada podobnie jak kostka DDR ram na grafikach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 U mnie działa (nie wiem jakie ma rev) ale zasilacz już zdycha :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszgebala Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 może Ty możesz mi pomóc w temacie płyty SOLTEKA. To link do wiadomości http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=248475#248475 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 może Ty możesz mi pomóc w temacie płyty SOLTEKA. To link do wiadomościhttp://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=248475#248475A powiedz mi na kiego wala Ci manual po polsku. Nie potrafisz odczytac tabelki z cyferkami i ixami? Sciagnij sobie angielska i po klopocie. I nie rob bajzlu na forum. Zadales pytanie i straciles czas na pisanie, a juz dawno mogles miec to zrobione. POMYSL FACET - TO NIE BOLI :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esor Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 ja mam sl75drv5-c i puscilem athlona xp 1700+ na fsb 190 i wszystko dziala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...