rapra Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Moge miec takie plyty po 510/560zl, tylko pytanie: ktore i ile byscie chcieli? Sa chetni? Tylko nie odpowiadajcie "uzyj wyszukiwarki" :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Sklep.Tweak.pl 572 / 512zł :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Moge miec takie plyty po 510/560zl, tylko pytanie: ktore i ile byscie chcieli? Sa chetni? Tylko nie odpowiadajcie "uzyj wyszukiwarki" :lol: troche drogo ja ta tańsza miałem za 480 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Sklep.Tweak.pl 572 / 512zł :)Chyba na odwrót ;). PS: Rapra myślałem, że będziesz miał po niskiej cenie te EpoXy a ty ceny dajesz wieksze niz na gieldzie 8O . Jak za 450 bedziesz sprzedawal to daj znac :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Troche jednak za wysoko gdzies okolo 460-470 moze bym zwial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 no to ładnie ździeracie!! w hurtowni : EPOX 8RDA NFORCE2 SOCA AGP8 DŹWIĘK netto 379 brutto 462zł EPOX 8RDA+ NFORCE2 SOCA AGP8 DŹ/SIE/FIRE 429 brutto 523zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 no to ładnie ździeracie!! w hurtowni : EPOX 8RDA NFORCE2 SOCA AGP8 DŹWIĘK netto 379 brutto 462zł EPOX 8RDA+ NFORCE2 SOCA AGP8 DŹ/SIE/FIRE 429 brutto 523zł Ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>le, na <span style="color:red;">[ciach!]</span> podajesz ceny z hurtowni!??!!?!??! :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 no to ładnie ździeracie!! w hurtowni : EPOX 8RDA NFORCE2 SOCA AGP8 DŹWIĘK netto 379 brutto 462zł EPOX 8RDA+ NFORCE2 SOCA AGP8 DŹ/SIE/FIRE 429 brutto 523zł Zxc Skad zes takie ceny dorwal, a po ile stoi radek 9700Pro :D :D Ponizej tysiaca????? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 no to ładnie ździeracie!! w hurtowni : :evil: Po co podajesz te ceny :?: Czy myślisz że ktoś Ci sprzeda prosto z hurtowni, za tą samą cenę? Sklepy też muszą za coś żyć, tam pracują ludzie, którzy też chcą zarobić... Pomyśl o tym, a nie tylko najazdówki na sklepy robisz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 no to ładnie ździeracie!! w hurtowni : EPOX 8RDA NFORCE2 SOCA AGP8 DŹWIĘK netto 379 brutto 462zł EPOX 8RDA+ NFORCE2 SOCA AGP8 DŹ/SIE/FIRE 429 brutto 523zł Zxc Skad zes takie ceny dorwal, a po ile stoi radek 9700Pro :D :D Ponizej tysiaca????? :D to jest akurat z monellu www.monell.com.pl nie znajdzie 9,7krpo >1000zł w ogóle w ostatnich w dniach w zadnym sklepie nie dorwałbyś tej kraty... Interloper wiecej powie... Sherlock mnie to wa... czy ktoś zarobi czy nie "KAŻDEMU JEST CIĘŻKO TO NIE JEST ŻADNE TŁUMACZENIE" znasz ten tekst??. W koncu kazdy orze jak moze zyjemy w polsce tu kazdy grosz sie liczy więc moze ludzie otworza oczy i za te 50zł różnicy wrzucą coś do garnka zamiast fundowac piwo redaktorom Tweak.pl . Dlatego moze zaczniecie kupowac hurtowniach chociaz przez znajomuch znajomych itd... Zyjemy w polsce tu nie da sie dorobic czegos nie krecac walów lub litujac sie nad innym sobie odberajac ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 ostre słowa ale niestety prawdziwe ja zawsze oferowalem możliwość zakupu u mnie w sklepie juz sprzedalem kilka rzeczy, ale to jest neistety sklep wiec wiele taniej nie bedize Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Sherlock mnie to wa... czy ktoś zarobi czy nie "KAŻDEMU JEST CIĘŻKO TO NIE JEST ŻADNE TŁUMACZENIE" znasz ten tekst??. W koncu kazdy orze jak moze zyjemy w polsce tu kazdy grosz sie liczy więc moze ludzie otworza oczy i za te 50zł różnicy wrzucą coś do garnka zamiast fundowac piwo redaktorom Tweak.pl . Dlatego moze zaczniecie kupowac hurtowniach chociaz przez znajomuch znajomych itd... Zyjemy w polsce tu nie da sie dorobic czegos nie krecac walów lub litujac sie nad innym sobie odberajac ... Dobra, to jest normalnie dostępny cenik więc odpuszczam, Sorki za zamiesznie. Co do tego piwa.... o niczym innym nie potrafisz myśleć? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Nie wiedzialem ze to forum czytaja tylko hurtownicy... Pytanie kierowane bylo do ludzi siedzacych w domach niekoniecznie w Warszawie i niekoniecznie majacych wujkow w hurtowniach komputerowych. Jesli na gieldzie cena jest taka jak mowicie to trudno - Ci ludzie musza obracac tysiacami sztuk zeby wypracowac rozsadne zyski albo przyjezdzaja na gielde z nudow a nie dla zarobku. Cena moglaby byc troche nizsza: RDA - 488, a RDA+ - 546. Jesli nie pasuje to trudno - wszyscy mowia ze nigdzie tych plyt nie ma, ze trudnodostepne, a jak ktos zaoferuje to nagle wszyscy maja i to o kilkadziesiat zl taniej... Pozdrawiam! P.S. Jesli ktos sie jednak zdecyduje to czekam pod rapra@box43.gnet.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrAg Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Nie wiedzialem ze to forum czytaja tylko hurtownicy... Pytanie kierowane bylo do ludzi siedzacych w domach niekoniecznie w Warszawie i niekoniecznie majacych wujkow w hurtowniach komputerowych. Jesli na gieldzie cena jest taka jak mowicie to trudno - Ci ludzie musza obracac tysiacami sztuk zeby wypracowac rozsadne zyski albo przyjezdzaja na gielde z nudow a nie dla zarobku. Cena moglaby byc troche nizsza: RDA - 488, a RDA+ - 546. Jesli nie pasuje to trudno - wszyscy mowia ze nigdzie tych plyt nie ma, ze trudnodostepne, a jak ktos zaoferuje to nagle wszyscy maja i to o kilkadziesiat zl taniej... Pozdrawiam! P.S. Jesli ktos sie jednak zdecyduje to czekam pod rapra@box43.gnet.pl Są to ceny jednakowe z cenami pewnego sklepu w Bialymstoku, w ktorym czasami cos qpuje :) , dobrze ze juz maja epoxy - teraz zbieramy pieniazki . BTW - rapra na ile wycenilbys moja plyte , ma 9 miesiecy.?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Moge miec takie plyty po 510/560zl, tylko pytanie: ktore i ile byscie chcieli? Sa chetni? Tylko nie odpowiadajcie "uzyj wyszukiwarki" :lol: tos sie wykazal gestem - obawiam se ze w sklepie jest taniej :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Są to ceny jednakowe z cenami pewnego sklepu w Bialymstoku, w ktorym czasami cos qpuje :) , dobrze ze juz maja epoxy - teraz zbieramy pieniazki . BTW - rapra na ile wycenilbys moja plyte , ma 9 miesiecy.?? Witam na forum szanownego Krzysia :) Zlot Bialostoczan ;) :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 to jest akurat z monellu www.monell.com.pl nie znajdzie 9,7krpo >1000zł w ogóle w ostatnich w dniach w zadnym sklepie nie dorwałbyś tej kraty... Interloper wiecej powie... Sherlock mnie to wa... czy ktoś zarobi czy nie "KAŻDEMU JEST CIĘŻKO TO NIE JEST ŻADNE TŁUMACZENIE" znasz ten tekst??. W koncu kazdy orze jak moze zyjemy w polsce tu kazdy grosz sie liczy więc moze ludzie otworza oczy i za te 50zł różnicy wrzucą coś do garnka zamiast fundowac piwo redaktorom Tweak.pl . Dlatego moze zaczniecie kupowac hurtowniach chociaz przez znajomuch znajomych itd... Zyjemy w polsce tu nie da sie dorobic czegos nie krecac walów lub litujac sie nad innym sobie odberajac ... a kupa :-) skad jestes? byles kiedys w tym zajebiscie slynnym monell`u? :-) co niedziela widze ich cennik na gieldzie i co tydizen leze ze smiechu. Te ceny po pierwsze to sa ceny z PRONOX`u a nie z monellu, jezeli wziales je ze storny tych palantow to monell ordynernie je zerznal. A po drugie to w tym sklepie nie ma prawie NIC co bys chcial, a do ceny sa wyssane z palca dolicz okolo 50 zł do kazdzej sztuki. Myslalem ze to juz wszyscy wiedzą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrAg Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Są to ceny jednakowe z cenami pewnego sklepu w Bialymstoku, w ktorym czasami cos qpuje :) , dobrze ze juz maja epoxy - teraz zbieramy pieniazki . BTW - rapra na ile wycenilbys moja plyte , ma 9 miesiecy.?? Witam na forum szanownego Krzysia :) Zlot Bialostoczan ;) :?: WITAM Lancer , do zlotu to nas jeszcze troche brakuje :) , z tego co tu widze to u nas te Epoxy sa najtansze , teraz tylko trzeba sie pozbyc ENMICA i bedzie 8RDA+ :D , tylko qrde narazie nikt nie chce qpic :? POZDRO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Hmmm a moze by tak www.allegro.pl? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Mojego TCX2+ sprzedalem jakis miesiac temu w B-stoku (razem z D1000@1400). A ceny w rzeczy samej z tego wlasnie sklepu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Moge miec takie plyty po 510/560zl, tylko pytanie: ktore i ile byscie chcieli? Sa chetni? Tylko nie odpowiadajcie "uzyj wyszukiwarki" :lol: www.sklep.gral.pl Epox Ep-8RDA+ 569 z przesylka :) z gwarancja 24miechy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 to jest akurat z monellu www.monell.com.pl nie znajdzie 9,7krpo >1000zł w ogóle w ostatnich w dniach w zadnym sklepie nie dorwałbyś tej kraty... Interloper wiecej powie... Sherlock mnie to wa... czy ktoś zarobi czy nie "KAŻDEMU JEST CIĘŻKO TO NIE JEST ŻADNE TŁUMACZENIE" znasz ten tekst??. W koncu kazdy orze jak moze zyjemy w polsce tu kazdy grosz sie liczy więc moze ludzie otworza oczy i za te 50zł różnicy wrzucą coś do garnka zamiast fundowac piwo redaktorom Tweak.pl . Dlatego moze zaczniecie kupowac hurtowniach chociaz przez znajomuch znajomych itd... Zyjemy w polsce tu nie da sie dorobic czegos nie krecac walów lub litujac sie nad innym sobie odberajac ... a kupa :-) skad jestes? byles kiedys w tym zajebiscie slynnym monell`u? :-) co niedziela widze ich cennik na gieldzie i co tydizen leze ze smiechu. Te ceny po pierwsze to sa ceny z PRONOX`u a nie z monellu, jezeli wziales je ze storny tych palantow to monell ordynernie je zerznal. A po drugie to w tym sklepie nie ma prawie NIC co bys chcial, a do ceny sa wyssane z palca dolicz okolo 50 zł do kazdzej sztuki. Myslalem ze to juz wszyscy wiedzą. o Jezu to to kupie w Pronoxie czy to takie trunde do zrozumienia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 ...o Jezu to to kupie w Pronoxie czy to takie trunde do zrozumienia?o jezu zxc, czy Ty myslisz ze kazdy Marian i Czesiek po prostu dzwoni do Pronoxu i mu plyte wysylaja w cenie hurtowej? Nie mieszaj ludziom w glowach, prosze... sectOr: przeczytaj caly watek ze zrozumieniem zwracajac szczegolna uwage na moje odpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Jesli nie pasuje to trudno - wszyscy mowia ze nigdzie tych plyt nie ma, ze trudnodostepne, a jak ktos zaoferuje to nagle wszyscy maja i to o kilkadziesiat zl taniej... nie o to chodzi, plyty byly trudno dostepne ale dotarly do polski w tym tygodniu i teraz juz powoli beda we wszystkich sklepach netowych itd. Po prostu troche za pozno..jak sadze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 dokladnie. gdybys dal ta oferte 1-1,5 tygodnia wczesniej sadze ze mialbys duuuuzo chetnych :D a tak niuestety, trzeba pojsc z cena duuuuzo w dol abys sprzedal... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 ja 8RDA moge miec od reki za 510, moze mniej, a w inny sklepie jak beda mieli, to za cene detaliczna :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Witam na forum szanownego Krzysia :) Zlot Bialostoczan ;) :?: no wiesz Lancer ja tez jestem z bialego 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AGdeCK Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 W www.sirius.pl kupicie 8RDA za 500 zł z gwarancją i f-rą. W dodatku są kompetentni i sensowni przy reklamacjach itp... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 no to ładnie ździeracie!! w hurtowni : EPOX 8RDA NFORCE2 SOCA AGP8 DŹWIĘK netto 379 brutto 462zł EPOX 8RDA+ NFORCE2 SOCA AGP8 DŹ/SIE/FIRE 429 brutto 523zł Da sie tam cos kupic detalicznie i z wysylka ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 EDDY: kto powiedzial ze moja cena jest hurtowa? To jest cena detaliczna. Powtorze moze: RDA=488 zlotych_polskich_z_faktura_i_gwarancja, RDA+=546 zlotych_polskich_z_faktura_i_gwarancja. AGdeCK: a kto powiedzial ze ja oferuje kradzione? Tobie trzeba zaznaczac, ze to jest cena z faktura i gwarancja? BTW: Chwalicie sie tak swoimi stronami - to macie: www.skleppc.pl . Koncze ten temat bo zaczynam odnosic wrazenie ze rzadzi tu mafia - nic nie mozna powiedziec bo wiekszosc ludzi albo nie rozumie co (ja) pisze albo prowadzi podjazowke w stylu psa ogrodnika. Dziekuje za uwage. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...