Skocz do zawartości
RyPeR

Sklepy komputerowe z Krakowie

Rekomendowane odpowiedzi

Hej

Mam zamiar zakupic komputer wujkowi, lecz musze to zrobic w krakowie, chcialem sie spytac ludzi z Krakowa jakie tanie, dobre i solidne sklepy polecaja? Dobrze by bylo jakbyscie ulice podali tez ;] znaczy sie przy jakiej ulicy znajduje sie sklep ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja najprawdopodobniej za 2 tyg będe robił zakupu w PCProjekcie, ponoć goście wiedzą co robią. Nie polecam HIP'a kumpel tam sprzet składał i po pierwsze 2 razy obudowę wymieniał i dostał i tak nie taką jaką chciał, a po drugie te wałki karty graficznej nie przykrecili jak kompa składali i karta się obluzowała i spaliła (naszczęcie wymienili + dla nich)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PC PROJEKT ....chłopaki są de best. Polecam

Intax..... okej sklepik.

Co do Bitu to miałbym wątpliwości, fakt wybór duży ale sztraszne tłoki, bydło i tyle... nie bardzo polecam. (Zwróćcie uwagę ile tam osób jest do serwisu...kolejka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam Ci Intax(Kalwaryjska) i Dekanex(Reymonta) ceny w obu ok co do jakości przy całych zestawach to nie bardzo się oriętuję (zawsze sam składam) ale raczej goscie wyglądają że wiedzą co robią. Od biedy Pcprojekt(Starowiślna) przynajmniej ceny wmiarę dobre, a Bit nie polecam po drogo i same bufony tam pracują.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja polecę jednak Bita. Jeżeli mają coś, co chce, to kupuje to właśnie tam. Zero problemów z gwarancją, sprzęt bez problemu możesz sobie wymienić w ciągu 48 godzin. Ceny ciut wysokie, ale niektóre rzeczy taniej niż gdzie indziej. Na duże rzeczy transport za free w Krakowie. Minus- ogrooomne kolejki, zazwyczaj praktycznie zero szans na przetestowanie w sklepie monitora np. Dzisiaj powinni mieć epoxy 8rda, za kilka dni z plusem też będą. To tak offtopicowo :):):)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja moge polecić nastepujące sklepy w krakowie :

INTAX www.intax.pl

PC PROJEKT www.pcprojekt.pl

ROM www.rom.pl

co do bita nie polecam zgadzam sie z homerem, duże bydło, niemiła obsługa, pozatym co do niezawodności i bezproblemowego serwisu mógłbym się kłucić. :D:D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi