yotomeczek Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 na Tweaku odblokowali edycję postów /do niczego nie namawiam/ ja tam swoje posty edytuję i kastruję ze wszystkiego co fajne (screeny itd) mnie i Chaosa wywalili bez pytania z prowadzenia rankingów 3D ... n.c. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Ja juz sie tam nie pojawiam takze dzieki za info. W takim razie trzeba zlozyc tam wizyte i zabrac co swoje. Ofkoz tez nikogo do niczego nie namawiam. Wolna wola. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 A jak najszybciej usunac posty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) jam mam bana na rok :? dlatego że domagałem sie edycji postów shit :mur: itak tam nigdy nie wróce :D Edytowane 30 Maja 2006 przez surix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 puknijcie sie w glowe z tym kasowanie postow dzieciaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 :| Nie bede zamykac, powstrzymam sie od mocniejszego komentarza i ogranicze sie do jednego pytania: Po co pisaliscie na Tweaku? A po co teraz macie zamiar kasowac swoje posty? Jak dzieci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) ...aż musiałem sprawdzić, czy to prawda ;]. Ja swoich postów nie usuwam. Jeżeli ktoś będzie chciał ode mnie jakąś informację, to będzie musiał przyjść tutaj, bo na Tweaku mnie nie ma. Wam radzę to samo. Edit, czyli taka mała korekta ;] Edytowane 30 Maja 2006 przez PiotruśPan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 To ja lece kasowac moje 11 tysiecy postów :ploom: Za kilka miesięcy wróce jak juz skasuje wszystkie :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Fakt, mial bys z tym troche pracy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Najbardziej szkoda tych duzych tematow np. rankingu FiDa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) :| Nie bede zamykac, powstrzymam sie od mocniejszego komentarza i ogranicze sie do jednego pytania: Po co pisaliscie na Tweaku? A po co teraz macie zamiar kasowac swoje posty? Jak dzieci... a po to tweak leci w ch.a ?? przywłaszczyli sobie moją i Chaosa pracę bez pytania ?? dlaczego dostaję bana za linka ?? dlaczego moderzy są tam arogancy ?? po tylu latach - spodziewałem się odrobiny kultury ... Orgiusz - lepiej byś się nie ośmieszał Edytowane 30 Maja 2006 przez yotomeczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) Orgiusz - lepiej byś się nie ośmieszałTo Ty siebie osmieszasz , zachowujac sie jak dzieciak...ale coz to tylko i wylacznie Twoja sprawa :lol: Edytowane 30 Maja 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 To Ty sie osmieszasz , zachowujac sie jak dzieciak...ale coz to tylko i wylacznie Twoja sprawa :lol: Ty tak mowisz, bo jestes z konkurencyjnego forum !!!1 Tak prawde mowiac jak ktos sie poczuje lepiej po kasacji postow - niech to robi, tylko po co sie z tym tak afiszowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) a po to tweak leci w ch.a ?? przywłaszczyli sobie moją i Chaosa pracę bez pytania ?? dlaczego dostaję bana za linka ?? dlaczego moderzy są tam arogancy ?? po tylu latach - spodziewałem się odrobiny kultury ... Orgiusz - lepiej byś się nie ośmieszał Nie rob z siebie posmiewiska. Bo juz dzis Polska reprezentacja sprawila nam kupie smiechu. :lol: Edytowane 30 Maja 2006 przez Grinch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 yotomeczek A kasowanie/edycja swoich postow naprawi to wszystko i zycie nadal bedzie kolorowe? To ze przegiel pale wiadomo. Tyle ze jak ktos zacznie siac burdel na tweaku to moze negatywnie odbic sie na pure. I wtedy szczerze odpowiemy na pytanie Bylo warto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Forum tweaka juz jest zerem, wiec kasowanie/edytowanie postow juz mu nie zaszkodzi :D a to ze admini lecieli w ceha to wszyscy wiedza :) Z tego miejsca pozdrawiam tych milych panow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 To Ty siebie osmieszasz , zachowujac sie jak dzieciak...ale coz to tylko i wylacznie Twoja sprawa :lol: nie żoładkuj sie - nie interesuje mnie twoje zdanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 a ja dostalem bana bo sie upomnialem o wyjasnienia normalnie dostaje sie tydzien a ja dostalem rok no ale nic - mamy jeszcze sady w tym kraju wiec czy to po dobroci czy nie i tak dopne swego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Nie rob z siebie posmiewiska. Bo juz dzis Polska reprezentacja sprawila nam kupie smiechu. :lol: nie pytam cie o zdanie ... nie chcesz nic nie rób i nie wcinaj sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) A ja dostalem dzis % za reklame. Mialem napisane "jestem na innym forum, taim na P." Tak mysle co by tu pomodyfikowac :D edit http://tweak.pl/forum/index.php?showuser=17459 Edytowane 30 Maja 2006 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Panowie zgryzliwe komentarze zachowac dla siebie... Jak tak dalej bedzie nie widze sensu trzymania tematu otwartego.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Panowie zgryzliwe komentarze zachowac dla siebie... Jak tak dalej bedzie nie widze sensu trzymania tematu otwartego.. przepraszam Panie Władzuchno ale tak mnie jakoś takie lewe teksty wkurzają - lepiej mnie nie prowokować :D mam zły tydzień/miesiąc ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Taka mala refleksja: :lol2: Czemu...khe..hiiihiii... Nie moge....Oki :arrow: Czemu mi sie wydaje ze to jest sub O serwisie i forum PurePc a nie Tweak? [; ;] [; ;] Za posty nie wnoszace nic do dyskusji moge rozdac procenty. Uwazajcie co niektorzy :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 masellku ja nawet nazwy nie mialem i uznali, ze reklamuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Ktos napisal ze Tweak sam umrze...imho to racja, po co kopac lerzacego? sam sie wykonczy! spojzcie ile tam jest userów a ile tu w danym momencie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Edycja edycją... na stronie juz reklamy wrocily ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) Taka mala refleksja: :lol2: Czemu...khe..hiiihiii... Nie moge....Oki :arrow: Czemu mi sie wydaje ze to jest sub O serwisie i forum PurePc a nie Tweak? [; ;] [; ;] Za posty nie wnoszace nic do dyskusji moge rozdac procenty. Uwazajcie co niektorzy :evil: % dobra rzecz :D Ktos napisal ze Tweak sam umrze...imho to racja, po co kopac lerzacego? sam sie wykonczy! spojzcie ile tam jest userów a ile tu w danym momencie.. a niektórzy nie życzą sobie, żeby ktoś częściowo dzięki ich dorobkowi postowemu napychał sobie kasę ... ciekawe co skłoniło TW do odblokowania edycji :D prawo ?? :lol2: Edytowane 30 Maja 2006 przez yotomeczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 @yotek ;) Odpuść - ja po ostatniej walce źle na tym wyszedłem :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 MOderatorzy jak cos walneli to musieli poprawic To forum juz mnie nie interesuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Yotomeczek, demek, MaSell no dajcie spokój moderacji. Dobrze prawią, nie musicie kasować wiadomości na drugim konkurencyjnym (oni tak nazywają nasze) forum. Będą to będą, znikną to znikną. Oni sami kasują moje tamty i wiadomości z zemsty i co mam ich banować tu? Po co mają swoją piaskownice a my swoją. Kto będzie górą to zobaczymy za kilka miesięcy. Nie ma sensu z takimi ludźmi w taki sposób walczyć. Ktoś dalej będzie mnie obrażał publicznie i oczerniał, no problem dwóch prawników mam pod ręką a za sprawe wcale za dużo nie zapłace. Mam już dość tłumaczenia się, wale sprawe w sądzie i niech teraz druga osoba się tłumaczy. Koniec kropka z zabawą w ciuciu babke. A Was panowie proszę róbcie co chcecie na starym forum, tylko mi nie naskakiwać na moderacje na PurePC bo dzięki nim jest tu taki ład! Proszę Was dajcie spokój i nie obrażać się nawzajem bo zaraz Wam dam ZPP i będę ten zły :P (joke) Yoto odezwij się na GG bo mam sprawe redakcyjną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...