Skocz do zawartości
yotomeczek

Na Tweaku Odblokowali Edycję Postów

Rekomendowane odpowiedzi

Macie coś, bo normalnie forum nie daje do tego linka(trzeba ustawiac co ma wyswietlic za kazdym razem) . Zwróccie uwage na il. nowych uzytkowników i il. postów przez nich napisanych.

http://tweak.pl/forum/index.php?act=member...sort_order=desc

http://forum.purepc.pl/index.php?act=membe...sort_order=desc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość rafifeo

niczym, tzn to nie ja... ale moge z niego pisac.

prawda jest taka, ze ci ktorzy sa teraz na tweak'u starym malo wiedza... te ich tematy. tak naprawde to tylko my tam cos robimy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Antar1us

ten nowy tsgs2 to ja :lol:

niczym, tzn to nie ja... ale moge z niego pisac.

prawda jest taka, ze ci ktorzy sa teraz na tweak'u starym malo wiedza... te ich tematy. tak naprawde to tylko my tam cos robimy ;)

Zdecyduj sie.

To nie rob tam nic, to nic sie nie bedzie tam dzialo - proste i logiczne...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

romeczku, zwrot "nie ma jednak prawa żądać od administracji usunięcia swoich postów" jest niejednoznaczny! mozna to zrozumiec jako zadanie, aby administracja osobiscie usunela moje posty! a przeciez kazdy by sie zadowolil jedynie mozliwoscia ich edycji - do czego zgodnie z tym samym regulaminem ma pelne prawo

np. jezeli wybuduje sobie Dom Publiczny i przeznacze go do Uzytku Publicznego, to przeciez nadal jest to moj dom i w kazdej chwili moge go zburzyc ;)

Edytowane przez rosolini

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do edycji postów się nie wypowiadam bo wiele razy o to prosiłem tamtejszego naczelnego i byłem zbywany. Ktoś za mnie pozmieniał ważne tematy (czyt. zemsty). Co zrobić mówie o kasacji wszystkicha a nie edycji, edycja jest i musi być dozwolona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Macie coś, bo normalnie forum nie daje do tego linka(trzeba ustawiac co ma wyswietlic za kazdym razem) . Zwróccie uwage na il. nowych uzytkowników i il. postów przez nich napisanych.

http://tweak.pl/forum/index.php?act=member...sort_order=desc

http://forum.purepc.pl/index.php?act=membe...sort_order=desc

Co to jest wogóle? Jakiś nalot czy co?

Jak boty jakieś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lexus :blink: od dzisiaj nie wchodze na HardPC :P

No nie żartuj

:|

Lexi16 daruj sobie takie komentarze bo wyglada na to ze nie do konca rozumiesz panujacej sytuacji.

romek

80k wiecej postow chyba swiadczy ze forum zyje, nie? [;

Zabronisz mi wyrażenia mojej opini? Wolne żarty, niektórzy próbują wymusić edycje postów na tweak.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...) Wolne żarty, niektórzy próbują wymusić edycje postów na tweak.pl

:blink: Jakieś problemy z rozumieniem słowa pisanego? :blink:

VII.13. Administracja forum nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane na forum przez użytkowników. Użytkownik ma prawo do modyfikowania treści swoich postów , nie ma jednak prawa żądać od administracji usunięcia swoich postów, bowiem decyzja o umieszczeniu ich na forum jest traktowana jako równoznaczna z decyzją przeznaczenia ich do użytku publicznego.

Wymuszanie? Gdzie? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co to jest wogóle? Jakiś nalot czy co?

Jak boty jakieś.

No na serio to jest troche dziwne :huh:

Nawet jeśli to nie moderatorzy roba te konta to im współczuje tych nowych userów - teraz to dopiero będą mieli co moderować :lol:

No nie żartuj

żartuje ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:blink: Jakieś problemy z rozumieniem słowa pisanego? :blink:

Wymuszanie? Gdzie? :lol:

Nie ;) Chodzi mi o dwie rzeczy ale przyczepię się jednej. Po co afiszowac się że na Tweaku można edytować posty, to według mnie jednoznacznie wskazuje na to żeby jednak te posty edytować. No sorry ale według mnie tak jest, jakaś forma wezwania, oczywiscie nieoficjalnego bo się nikt do tego nie przyzna ale jednak jest ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lexi16 czy Lexus, właśnie przeczytałem coś takiego:

jesteś z Pure? To powiem tak, nigdy byś nie wpadł na pomysł edycji/usunięcia swoich postów gdyby romek nie podsunał tego pomysłu w "Prawach do bazy" bodajze a później nie powtórzył tego yotomeczek w swoim temacie. Czy na Tweaku ktoś nawołuje do usuwania swoich postów na PurePC

Czy ty chcesz mi wmówić, że ja nakazałem lub zasugerowałem komuś kasowanie postów? Czy tobie do reszty się nie przewróciło w głowie? Jeśli dobrze pamiętam HardPC po wyłączeniu Tweaka zrobił sobie akcje reklamową na zasadzie Tweak padł, zapraszamy na nasze forum u nas uzyskasz pomoc. Napisałem do was maila z info o PurePC i forum zero odpowiedzi, wysłałem ponownie następną i zero. Rozumiem przez to, że HardPC odmawia współpracy z PurePC. W takim razie zapraszam na swoje forum a nie wmawiasz komuś, że namawia userów do kasacji postów.

Co do zabronienia pisania takich rzeczy, to ja mogę zabronić tak jak 20 innych osób w PurePC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lexi16 czy Lexus, właśnie przeczytałem coś takiego:

Czy ty chcesz mi wmówić, że ja nakazałem lub zasugerowałem komuś kasowanie postów? Czy tobie do reszty się nie przewróciło w głowie? Jeśli dobrze pamiętam HardPC po wyłączeniu Tweaka zrobił sobie akcje reklamową na zasadzie Tweak padł, zapraszamy na nasze forum u nas uzyskasz pomoc. Napisałem do was maila z info o PurePC i forum zero odpowiedzi, wysłałem ponownie następną i zero. Rozumiem przez to, że HardPC odmawia współpracy z PurePC. W takim razie zapraszam na swoje forum a nie wmawiasz komuś, że namawia userów do kasacji postów.

Co do zabronienia pisania takich rzeczy, to ja mogę zabronić tak jak 20 innych osób w PurePC.

My zawsze jesteśmy chętni do współpracy. Jesli wysyłałes na maila lexus@hardpc.pl to jak by mail doszedł to bym odpowiedział. Nie olewam poważnych seriwsów, w końcu zalezy mi żeby wypłynąć. Romek, można się z Tobą skontaktowac w jakiś alternatywny sposób czy zostaje tylko PM ?

PS: Co do tematu, ja to tak odebrałem, ale każdy ma prawo odebrac to inaczej. Hmm, ja ze swojej strony skończyłem już się wypowiadac odnośnie edycji tweakowych postów, bo mnie tu zaraz oskalpują ;)

edit:

Nie będę pisał kolejnego posta więc ci odpowiem w twoim.

Zajrzyj do karty mojej na forum tam masz pełen kontakt, który jest zawsze dostępny dla wszystkich.

Pozdrawiam

Romek

Edytowane przez romek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wchodzilem na purepc ani na tweak'a od ponad miesiaca, ze wzgledu na bana ktorego dostalem na wlasna prosbe (maturka)...

nie spodziewalem sie, ze sprawy pojda w takim kierunku.

Pierwsze, co mnie rozbawilo to moj znajomy, ktory napisal do mnie na gadu:

18:46:51 Krzychu

Które urodziny obchodziło w tym roku forum serwisu Tweak.pl ?

18:47:05 sheep

obchodziloby

18:47:11 sheep

bo forumtweak sie spier[cenzura]

18:47:13 sheep

ale to dluga historia

18:47:21 sheep

2001 kwiecien - zalozenie

18:47:24 Krzychu

bo konkurs maja na stronie tweak.pl :D

18:47:29 Krzychu

i fajne rzeczy sa :D

czytajac to nie potrafilem uwierzyc. musialem sprawdzic. wchodze na tweak.pl i widze, tysiacpiecsetstodziewiecset nagrod do wygrania..... hmmm Lisek stara sie nabyc nowych userow. Coz... niech i tak bedzie.

Kiedy 2 dni temu wszedlem na purepc i przegladnalem "o serwisie i forum" szczena mi opadla....

Czytajac wypowiedzi ludzi takich jak kev, ktorzy prosza o zdjecie bana na purepc, przepraszaja za przywlaszczanie sobie niektorych prac.... a nastepnie pisanie "nie ma takiej opcji" do ludzi, ktorzy maja wklad 1000 krotnie wiekszy od takiego czlowieka.... powstal we mnie (tak jak i u innych) smiech polaczony z zalem i pytaniem "gdzie sie tacy rodza?"

tweak stracil cala esencje uzytkownikow... wszyscy Ci, ktorzy sie liczyli dla forum, innych ludzi, odeszli i przeszli do purepc... nie dziwie sie. - > tez tak zrobilem....

Ale dawanie moderacji osobom, ktore nie maja zielonego pojecia o tym, jak trudne jest moderowanie, i ile poswiecienia trzeba w to wlozyc... ............. gdzie tu logika?

Taka osoba cieszy sie, jak lysy grzebieniem....

Widac po nich, jak im w tym momencie EGO sie powiekszylo.... "jestem moderem" ............. "na tweaku"... heh...

wiele uzytkownikow pamietac bedzie reed'a .... jednego (wg mnie) z najlepszych moderow. zawsze potrafil pomoc, przy jakims problemie, byl wyluzowany, i traktowal tweaka jako swego rodzaju prace....

byl on jedna z pierwszych osob, ktore odeszly....... i nic dziwnego....

Nie znam wewnetrznych spraw, przez ktore wtedy odszedl reed, ale juz wtedy, czulem, ze cos jest nie tak.

Podziwiam Paranoika, romka, marco, johna i innych za to, ze potrafili to wszystko przetrwac, i ze wlozyli w to nie tylko duzo kasy, ale i dusze.......

pozdrawiam wszystkich ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hheeh wchodze dzisiaj na tweaka, a tu Lisek juz zdazyl 10 000 reklam odpalic :) , trzeba 2 x wiecej sie naklikac zeby gdzies wejsc.

Zycze powodzenia, a na pure moze byc malo ludzi, ale wazne zeby byla stara ekipa.

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hheeh wchodze dzisiaj na tweaka, a tu Lisek juz zdazyl 10 000 reklam odpalic :) , trzeba 2 x wiecej sie naklikac zeby gdzies wejsc.

Zycze powodzenia, a na pure moze byc malo ludzi, ale wazne zeby byla stara ekipa.

Pozdro.

Stara ekipa swoim profesjonalizmem szybko ściągnie świeżą krew na forum więć nie ma się o co martwić :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie przypadkiem od tego typa: http://tweak.pl/forum/index.php?showuser=112170 ? Bo ja za to samo dostałem ZPP i 10% :mur: :lol:

dokładnie - Andrzej_T

wysłałem mu piękny list z podziękowaniami (głąb kapuściany przeniósł nowe ogłoszonko do starego danego 5 dni wccześniej na drugą stronę - bez żadnego dopisku - więc poprosiłem żeby ten zlepek wywalił, bo oczywiście opis był do starego) wywalił - ale odwagi odpisać nie miał

a maksymalnie wkurzających reklam bez liku ... ehhh niebawem się ogłoszeniodawcy upomną o ilość wejść

Edytowane przez yotomeczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no proszę

a dziś nie mogę się zalogować na TW - niemam prawa przeglądać forum jak jestem zalogowany :D

zostałem ZBANOWANY - nie wiem za co

ja pierdziele co za folwark zwierzęcy ...

Widocznie niejaki Andrzej_T poczuł się gromowładny i ukarał mnie ... nawet nie wiem już za jakie straszne przewinienie (może podgląda :D)

Edytowane przez yotomeczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi