AndyN Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) OT: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Profesjonalizm Tweak'a: http://tweak.pl/forum/index.php?showtopic=197423 :lol2: :lol: Edytowane 31 Maja 2006 przez AndyN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Link który zaprowadził cię do tej strony jest zły lub nieaktualny. szybcy sa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Dlaczego się śmiejecie i dajecie darmowe rady (oponentom)... Znów nierozumiem sensu tego tematu ! I co mnie to obchodzi, że dali edycję. Jak dadzą pierwsze reklame, też powstanie temat, jak będzie kilku nowych moderów, znów zacznie się temat! Jak ktoś wygra narodę, będzię temat! Layout zmienią, będzie temat, nowy zlot, będzie temat! Co mnie to obchodzi jako użytkownika forum PurePC.!. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 a ja zadalem tam perfidne pytanie... http://tweak.pl/forum/index.php?showtopic=197443 :lol: ciekawe co odpisza :/ mam nadzieje ze mnie wywala z tamtego 'forum' :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Dlaczego się śmiejecie i dajecie darmowe rady (oponentom)... Znów nierozumiem sensu tego tematu ! I co mnie to obchodzi, że dali edycję. Jak dadzą pierwsze reklame, też powstanie temat, jak będzie kilku nowych moderów, znów zacznie się temat! Jak ktoś wygra narodę, będzię temat! Layout zmienią, będzie temat, nowy zlot, będzie temat! Co mnie to obchodzi jako użytkownika forum PurePC.!. Taka mała prośba Użytkownicy w typie niko2003 proszeni są o nie uzwenętrznianie swoich przemyśleń. Nie interesuje Was edycja postów na Tamtym forum - Wasza sprawa - po co o tym piszecie w tym temacie ? Na tej zasadzie można coś napisać w KAŻDYM temacie - tylko pytam PO CO ? Może nie wnieśliście nic szczególnie wartościowego i nie zależy Wam na dalszym losie Waszych intelektualnych płodów ... Temat powstał dla Tych, którym zależy na takowej edycji i tyle ... Do zamknięcia. /Pozdrawiam pracowitych i zawsze czujnych moderatorów/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 a ja zadalem tam perfidne pytanie... http://tweak.pl/forum/index.php?showtopic=197443 :lol: ciekawe co odpisza :/ mam nadzieje ze mnie wywala z tamtego 'forum' :lol: usuneli juz <_< widze, ze ich superhiper moderacja nie obija sie :lol: ja nie rozumiem sensu usuwania postow - i tak maja gdzies w najstarszym backupie cala ich zawartosc. kurde nie wiem dlaczego, ale ostatnio aktywny bylem: Dzisiaj, 15:24 ...ostatnio logowalem sie jakies pare tygodni temu :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Hmm... na pewno odblokowali? Bo mnie nie dziala edycja postow... nie ma guzika w kazdym razie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Niewątpliwą "zaletą" tweak'a jest przyciąganie pewnego typu (dzieci neostrady) użytkowników do siebie. O kim piszę? Autor tego tematu lepiej, żeby na naszym forum się nie logował... http://tweak.pl/forum/index.php?showtopic=197269 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 osty koleś :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 mojego tematu nie usuneli :P tylko trzeba sie zalogowac zeby przeczytac ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 a ja jakos nie widze opcji EDYTUJ. Czy ktoś moze mi podpowiedziec gdzie ona jest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) a ja jakos nie widze opcji EDYTUJ. Czy ktoś moze mi podpowiedziec gdzie ona jest ?Nie ma bo zablokowali juz edycje postow. Pewnie za duzo osob swoje posty kasowalo. EDIT Posty mozna edytowac, ale tylko te napisane w maju. Stare posty sprzed "pada" tweaka nie da sie edytowac. Edytowane 31 Maja 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 :arrow: rafifeo powinno chociaz pisac, ze trzeba sie zalogowac, a nie ze temat nie istnieje <_< w blad wprowadzaja ludzi tylko... swoja droga ciekaw jestem, co powie administracja/moderacja w Twoim temacie ciekawego :rolleyes: :arrow: djsilence lookam teraz ...i co? jednak tweak.zmienna.jest ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 heh narazie nic konkretnego nie mowia.. jeden powiedzial ze po co je pisalem jak tera chce je usuwac :lol: a drugi sie pyta: czemu? czy jest z nimi cos nie tak? nie no masakra buahaha :lol: jednak ktos sie wypowiedzial w miare 'sensownie' :lol: 'nie ma takiej mozliwosci. buahahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Tym 'ktosiem' jest kev <_< :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 przepraszam bo z deka nie wiem co sie dzieje... odruchowo odpalam forum.tweak.pl i .... DZIALA ? :o i sa tam moje posty? o co w ogole tam biega ? :/ ktos mi ladnie wytlumaczy ! PZDR. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Patrz posty przyklejone w tym dziale Amen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 heh narazie nic konkretnego nie mowia.. jeden powiedzial ze po co je pisalem jak tera chce je usuwac :lol: a drugi sie pyta: czemu? czy jest z nimi cos nie tak? nie no masakra buahaha :lol: jednak ktos sie wypowiedzial w miare 'sensownie' :lol: 'nie ma takiej mozliwosci. buahahaha To zapytaj marco czy Paranoik'a o usunięcie postów jestem pewien że nie zostaną usunięte co najwyżej to mogą Ci usunąć konto a posty i tak zostaną jako anonimowe nie masz prawa wymagać od kogoś usunięcia postów ;] Administracja forum nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane na forum przez użytkowników. Użytkownik ma prawo do modyfikowania treści swoich postów, nie ma jednak prawa żądać od administracji usunięcia swoich postów, bowiem decyzja o umieszczeniu ich na forum jest traktowana jako równoznaczna z decyzją przeznaczenia ich do użytku publicznego.Znajomość regulaminu się kłania proszę Pana ;] Teraz zrozumiałeś że niepotrzebnie się afiszujesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Na forum tweak'a ruch generujemy tylko my pisząc w dziale o serwisie i forum :lol: Inaczej, to zupełna pustynia intelektualna, zero nowych wartościowych tematów. Dziś zajrzałem tam z ciekawości i aż smutno się zrobiło, bo wciąż odrobina sentymentu do tamtego forum pozostała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 hyh mam prawo ;] jesli nie zgadzam sie na to zeby zostaly to nie moga ich tam zostawic ;] jak to Antar1us powiedzial, jest to moja wlasnosc intelektualna ;] @qura16 a kto powiedzial ze ja bede je usuwal? ;] moze chce je tylko 'zmienic' ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 phi... tego redaktora to pojechac i mu do d..... / no wlasnie ..... panowie, jadziem z purepc teraz : D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 ale jesli maja mnie tam zbanowac to przynajmniej odejde w taki sposob ze przynajmniej kev mnie zapamieta ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Chyba musze Ci przyznac racje draak. Sentyment pozostal. Szkoda tych kilku lat na forum, gratz za wiedze wyciagnieta co do sprzetu ale... Widzac wiekszosc postow nie rokuje wiekszej nadziei na odratowanie forum. Moze serwis...Moze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lexi16 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 OT: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Profesjonalizm Tweak'a: http://tweak.pl/forum/index.php?showtopic=197423 :lol2: :lol: Widze że ktoś zauważył mój temat na Tweaku o stronie głównej. Sorry ale ja jednak wole tamto forum, nic ogólnie nie mam do Was ale zostane tam, pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 ooo juz mi konto zawiesili :D tak trzymac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Punkt A: Regulamin się kłania i w nim mamy piękny zapis: VII.13. Administracja forum nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane na forum przez użytkowników. Użytkownik ma prawo do modyfikowania treści swoich postów, nie ma jednak prawa żądać od administracji usunięcia swoich postów, bowiem decyzja o umieszczeniu ich na forum jest traktowana jako równoznaczna z decyzją przeznaczenia ich do użytku publicznego.Prosić to nie masz po co bo regulamin jest jednoznaczny. Punkt B. Czy ja przypadkiem nie mówiłem abyście zaprzestali robić pierdzielnik i na PurePC i Tweak? Nie chcecie się tam wypowiadać to nie piszcie. Chcecie edytować swoje posty proszę bardzo każdy nie zabanowany użytkownik ma do tego prawo. Punkt C. Chłopaki nie obrażać się w tym temacie bo jednak wkrocze zaraz i skończe i dla jednego i dla drugiego usera zabawe na kilka dni stosując ZPP, chyba jasno jest napisany regulamin tego forum. Punkt D (ostatni). Wypowiadajcie się również na PurePC w innych tematach bo widzę, że dział O Serwisie... zrobił się najbardziej obleganym od 11 kwietnia :> Pozdrawiam Romek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 ale ja nawet tam nie moglem edytowac postow bo sznowni admini zakazali :/ masakra ejj ;/ a tera mnie zbanowali lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lexi16 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Punkt D (ostatni). Wypowiadajcie się również na PurePC w innych tematach bo widzę, że dział O Serwisie... zrobił się najbardziej obleganym od 11 kwietnia :> Pozdrawiam Romek Widzisz do czego doprowadził rozlam :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Widze że ktoś zauważył mój temat na Tweaku o stronie głównej. Sorry ale ja jednak wole tamto forum, nic ogólnie nie mam do Was ale zostane tam, pozdro Lexus :blink: od dzisiaj nie wchodze na HardPC :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 :| Lexi16 daruj sobie takie komentarze bo wyglada na to ze nie do konca rozumiesz panujacej sytuacji. romek 80k wiecej postow chyba swiadczy ze forum zyje, nie? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...