Reinexen Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Wie ktoś może ile ciepła produkują procesory pod AM2? I czy pasują do nich radiatrory z innych socketów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ubiquitous Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Wie ktoś może ile ciepła produkują procesory pod AM2? I czy pasują do nich radiatrory z innych socketów? teoretycznie powinny mniej sie grzac (porownaj sobie specyfikacje). radiatory nie pasuja do tych nowych bracketow, ale prawdopodobnie pojawia sie nowe kosze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 tzn jak będą nowe kosze to bedzie można zamontować każde chłodzenie z 939/754 na AM2 ? bo kupiłem katane Cu na 754, sprzedałem juz niestety płyte i procek 754 póki były w cenie i po wakacjach kupie sobie am2 (katane zostawiłem, przyda sie w przyszłości) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reinexen Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 zastanawiam się nad kupnem jakiegoś chłodzenia, ale w niedalekiej przyszłości zamierzam zmienić platformę na AM2 i nie chcę do niego jeszcze raz dokupować nowego radiatorka. Wiem, że do AM2 pasują mini typhon i AC freezer 64 pro. Ciekawe, czy ninja będzie pasowała do tej podstawki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZUK Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 seria AM2 ma produkować aż 2 razy mniej watt niż dotychczas seria A64 http://www.benchmark.pl/r.php?file=http://...2/strona-2.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Hmm.. to w takim razie poco do zestawu z procesorem pod AM2 będzie dołączane chłodzenie z heat pipe i innymi cudami?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) haha a procesory rodziny 386 (jak i 286 i down) nie produkowały praktycznie nic ciepła xD bez radiatorów sie jechało :) czyzby spowrotem dązono do takiej koncepcji :) (hehe czyli bakrudztwo producentów chłodzenia :D ) Edytowane 1 Czerwca 2006 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejoX Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Ja w tym widze same plusy.Jak wejdzie na dobre AM2 to stanieja potwory dzisiejszego coolingu. Ninja za 40zeta??? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Ninja za 40zeta??? Heh fajnie by było B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 to fryzjer bedzie chyba kosztował wtedy z 7zeta xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reinexen Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 A jak ktoś weźmie copper silenta, to jeszcze mu kilka zeta dopłacą :D. Mnie to niepokoi, bo już nie będę miał czego chłodzić :(. Zastanawiam się między X2 a AM2, ale chyba AM2 będzie :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 to jak ? będzie jakaś szansa że po zmianie koszyka będzie można montować chłodzenie od 939 do AM2 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertoudi Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 NIestety, zobacz sobie To Udało im sie tylko włozyc freezera 64pro bez zadnych modyfikacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ubiquitous Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 to jak ? będzie jakaś szansa że po zmianie koszyka będzie można montować chłodzenie od 939 do AM2 ?jak ukaze sie odpowiedni bracket. np. Thermalright juz takie zapowiedzial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 NIestety, zobacz sobie To Udało im sie tylko włozyc freezera 64pro bez zadnych modyfikacji. To ja się ciesze ze mam ac freezer 64 pro, starczy na dłużej tani i wydajny coolerek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LK Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 to jak ? będzie jakaś szansa że po zmianie koszyka będzie można montować chłodzenie od 939 do AM2 ? Na razie Thermalright juz wydal koszyki ktore beda dopasowane do: -Thermalright Ultra-90 i Ultra-120 i HR-01 i SI-97A Na dniach wyjdzie koszyk do -Thermalright serii XP Scythe zapowiedziala ze nie wyda przejsciowek do Ninja itp. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...