twister2005 Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) kiepski ze mnie komputerowiec i nie znam sie na sprzecie a mam starego grata ktory przy otwartym winampie pozera mi 3/4 pamieci wiec czas najwyzszy go zmienic jedyna przeszkoda to deficyt w portfelu max to 1500zl wiem ze malo ale co poradze trzeba mi 'dobra' plyte procesor kolo 2,8 giga ramu dobra karta i jakis dysk maly (80gb?) plus sb live! cooler i zasilacz nie gram bo nie mam na czym ale jakbym mial sprzet to bardzo chetnie wiec ram i graficzna musi byc da rade? dzieki z gory pozdrawiam Edytowane 30 Maja 2006 przez twister2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Do czego potrzebujesz kompa?? Na górze masz przyklejony temat o zestawach, mogłeś zajrzeć i potem napisać czy dobre. Szukaj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...