auperon Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Jak w temacie Athlon Thunderbird 1200 / 266 MHz roczny z FIRMOWO ODBLOKOWANYM MNOZNIKIEM ile za to wolac z cooper shimem od Thermal Take'a w wersji do TB (no chyba ze ten c-shim bedzie pasowal na Thoroughbread'a to sobie go zostawie). Dzieki za sugestje. B-TwiN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Sprawdz allegro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 ~ 150zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Na Allegro są dziwnie wysokie ceny. "Dziewięćsteki" schodzą po 140, a za 1,2 zwykle chcą koło 200zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Jak chcesz sprzedac to teraz jesdzcze przed duzymi obnizkami cen Psorobys zyska. cena okolo ~180zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Mam goscia co chce go wsadzic do Asusa A7V (KT133) postawi go sobie na 12x100 i bedzie szczesliwy. Dzieki za opinie zawolam za niego 180. Jeszcze pytanko o tego cooper shima pod TB (nie mylic z Cooper Shimem XP pod Palomino) czy bedzie pasowal pod Thoroughbread'a. B-TwiN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L€€_$HY Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Na Allegro są dziwnie wysokie ceny. "Dziewięćsteki" schodzą po 140, a za 1,2 zwykle chcą koło 200zł. Taaak? ja tam nie widzialem 900 drozej niz za jakies 115 zl ;) A ze bywa drozej, to tym lepiej dla mnie ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...