sage Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Ostatni zaszalalem i wymienilem grafike w kompie (na pci-x) oraz stara dobra i sprawdzona plyte na nforce 3 na to co w sygnaturce . Po przemeblowaniu zestawu - zaczely sie moje problemy z karta muzyczna X-Fi i komp. sie wiesza !!!!!!!!!! Bez X-fi system sie normalnie botuje ,po wlozeniu X-fi jest zonk !(sprawdzalem w obu slotach) Zmiana biosu tez nie pomogla . Dodam jeszcze ze z Audigy 1@2 dziala jak nalezy . Prosze o jakies pomysly ,moze ktos z tym juz walczyl wczesniej ? Ciezko sie przestawic na Audigy po X-fi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość amapi3d Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Ostatni zaszalalem i wymienilem grafike w kompie (na pci-x) oraz stara dobra i sprawdzona plyte na nforce 3 na to co w sygnaturce . Po przemeblowaniu zestawu - zaczely sie moje problemy z karta muzyczna X-Fi i komp. sie wiesza !!!!!!!!!! Bez X-fi system sie normalnie botuje ,po wlozeniu X-fi jest zonk !(sprawdzalem w obu slotach) Zmiana biosu tez nie pomogla . Dodam jeszcze ze z Audigy 1@2 dziala jak nalezy . Prosze o jakies pomysly ,moze ktos z tym juz walczyl wczesniej ? Ciezko sie przestawic na Audigy po X-fi ;) moze proponuje napisac w dziale o tej plycie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sage Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Sprawa sie wyjasnila - F-ma Creative wymieni mi X-Fi na wersje ze zaktualizowanym biosem i wszystko ma byc o.k. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 temat powienin byc przy X-fi raczej .... ale co tam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...