Skocz do zawartości
VIBOR

Co Sie Stało Z Zasilaczami Neotec

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Potrzebowałem szybko info odnosnie danych technicznych zasilacza NeoTec 440 Maximus a jako że zakupiłem go w Zenfist.pl to pomyślałem że tam znajdę najszybciej. Wchodze i szok nie ma ani jednego zasilacza NeoTec. Co sie stało ? Zostały wycofane, zaprzestali produkcji ? Ktoś może mnie oświecić ?

pzdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie projektują nową serię. Wątpię żeby PROLINE zaprzestało sprzedaży NeoTECów, po prostu wyjdą inne lepsiejsze.

O ile się nie mylę, nawet parę miesięcy temu na ich stronie było jakieś info o nowych modelach. Marka jest już znana i rozpoznawalna, więc wydaje mi się że na pewno jeszcze nie raz usłyszymy o tych zasilaczach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wczoraj u zenfista chyba je widzialem.

Niestety chyba Zle widziales :sad: nie ma ich od srody od godziny ok 14 ...

parodia zaejstrowalem sie na stronie o 14 okolo by kupic a po 14 zasilacze "zniknely" ze strony ale mam szczescie :lol:

NIemiec Sprzedaj mi swojego Huntkeya B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na 99% będzie jeszcze jedna sztuka. Okazało sie, że dwa razy wysłalismy jedna paczkę ;) Za kilka dni wróci do nas.

Spoko juz Kupilem u siebie w Kraku

HK-400AP nowke z 3 letnia gwar za 185 ziko :D

Wracajac do Neotec to widzialem dzis troche sztuk w Bitcie - w dobrej cenie

230 chciali chyba za 380W

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi