VIBOR Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Witam! Potrzebowałem szybko info odnosnie danych technicznych zasilacza NeoTec 440 Maximus a jako że zakupiłem go w Zenfist.pl to pomyślałem że tam znajdę najszybciej. Wchodze i szok nie ma ani jednego zasilacza NeoTec. Co sie stało ? Zostały wycofane, zaprzestali produkcji ? Ktoś może mnie oświecić ? pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Zapytaj Zenfista, albo bezpośrednio w Proline Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIBOR Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Zapytaj Zenfista, albo bezpośrednio w ProlineNa stronie Proline też brak na magazynie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 No to masz przyczynę. Oni zamawiają partiami a obecnie pewnie czekają na następny fracht od ryżów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIBOR Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 No to masz przyczynę. Oni zamawiają partiami a obecnie pewnie czekają na następny fracht od ryżów. Wszystko byłoby ok ale ich nie ma na stronie Zenfist.pl w ofercie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Wszystko byłoby ok ale ich nie ma na stronie Zenfist.pl w ofercie .W ofercie nie mają, ale dane techniczne powinni mieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Jeśli Proline nie ma to tym bardziej Zenfistowi się skończyły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIBOR Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Jeśli Proline nie ma to tym bardziej Zenfistowi się skończyły.Dostałem odpowiedź od Zenfist.pl, zaprzestano produkcji zasilaczy NeoTec . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 szkoda. :( lubiłem tą markę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 W K-ce w proline przy kasie stoi z 5 neoteków... Nie wiem czy są to pudełka same, ale możesz zadzwonić, zapytać, zamówić... Oni często "nie mają na stanie" a jak się pójdzie do sklepu to bez problemu się coś znajdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 I co już nie będą produkowali ? ktoś coś wie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIBOR Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 I co już nie będą produkowali ? ktoś coś wie ? Z tego co sie dowiedziałem to niestety juz nie - produkcja zakończona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Pewnie projektują nową serię. Wątpię żeby PROLINE zaprzestało sprzedaży NeoTECów, po prostu wyjdą inne lepsiejsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Pewnie projektują nową serię. Wątpię żeby PROLINE zaprzestało sprzedaży NeoTECów, po prostu wyjdą inne lepsiejsze.O ile się nie mylę, nawet parę miesięcy temu na ich stronie było jakieś info o nowych modelach. Marka jest już znana i rozpoznawalna, więc wydaje mi się że na pewno jeszcze nie raz usłyszymy o tych zasilaczach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 (edytowane) TUTAJ i TUTAJ jeszcze cos z NeoTECa zostało... Edytowane 2 Czerwca 2006 przez v.e.n.o.m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 A huntkey-a gdzies ktos jeszcze widzial ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 zobacz sobie czy na skąpcu nie ma jakiejś oferty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 zobacz sobie czy na skąpcu nie ma jakiejś oferty patrzylem juz i nie ma %) - dlatego pytam czy ktos cos widzial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 A huntkey-a gdzies ktos jeszcze widzial ? wczoraj u zenfista chyba je widzialem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 wczoraj u zenfista chyba je widzialem. Niestety chyba Zle widziales :sad: nie ma ich od srody od godziny ok 14 ... parodia zaejstrowalem sie na stronie o 14 okolo by kupic a po 14 zasilacze "zniknely" ze strony ale mam szczescie :lol: NIemiec Sprzedaj mi swojego Huntkeya B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 a ile proponujesz?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 na 99% będzie jeszcze jedna sztuka. Okazało sie, że dwa razy wysłalismy jedna paczkę ;) Za kilka dni wróci do nas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 na 99% będzie jeszcze jedna sztuka. Okazało sie, że dwa razy wysłalismy jedna paczkę ;) Za kilka dni wróci do nas. Spoko juz Kupilem u siebie w Kraku HK-400AP nowke z 3 letnia gwar za 185 ziko :D Wracajac do Neotec to widzialem dzis troche sztuk w Bitcie - w dobrej cenie 230 chciali chyba za 380W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...