MaxDamage Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Witam Pare dni temu nabylem x1900xt nio i konieczna byla wymiana zasilki na cos z pcix , kupilem wiec enermaxa liberty 500W , odpinane kabelki, dobre parametry, bardzo ladny cacy... Zasilka przyszla i jest problem, nie odpala. Proboje i od razu gasnie w ulamek sekundy, jakby tylko na moment puscil zasilanie. Probowalem wypinac wszystkie kable i podpiac tylko do mobo - to samo Wyjalem go wiec i robie zware luzem - ODPALA! wiatraczek chodzi stabilnie i cacy, ale wystarczy ze podebne cd'ka i juz znowusz jest ten efekt ciaglej proby odpalenia, tyka i tyka ale nie odpala Nie jest to bynajmniej wina kompa, bo spowrotem podpialem starego radka + neoteca 420W i teraz z niego pisze. Wydaje mi sie ze enermax nie puscil by padnietej zasilki, nio ale sam juz nie wiem - co jeszcze moge zrobic? P.S. Molexy ani inne wtyczki nie robia zwarc, probowalem kazdego z osobna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Poprosić sprzedawcę o wymianę zasilacza. Ewentualnie sprawdzić na innym kompie zanim jeszcze zrobisz co mówiłem wcześniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxDamage Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) Ale lipa, kolejne pare dni patrzenia na nowa grafe z zalozonym juz bloczkiem ;/ A pierdziele, gadalem z zenfistem , jade zaraz do wrocka po nowy ;p Edytowane 31 Maja 2006 przez MaxDamage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...